Spil Crystal Queen Online

Spil Crystal Queen ved Maria 

Spil Crystal Queen nu hos Maria

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Maria
Velkomstbonus: 100% op til 2000kr
Crystal Queen Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Quickspin spilleautomater for at få en Maria bonus. Spil Crystal Queen online – Maria har gjort det nemt med deres 100% bonus op til 2000kr uden brug af Maria bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en Maria konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Crystal Queen. Oven i den 100% velkomstbonus på op til 2000kr får du 200 Maria free spins.

Hvad siger du til at få en Maria bonus uden du skal bruge en Maria bonuskode? På den måde kan du prøve Crystal Queen spilleautomat for Maria’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 100%, underholdende Quickspin spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

Ny bruger Maria velkomstbonus

100% mere oven i det beløb du indbetaler – er det Maria tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 100kr. Det er let at indbetale til din Maria konto, en Skrill konto kan bruges. For eksempel, vil 100% i et beløb på 100kr blive tilføjet efter du indbetaler 100kr. Dobbelt så mange penge, dobbelt så meget sjov!

Get a100% up to kr2000 now Spil Crystal Queen hos Maria 

Oversigt

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så er Crystal Queen måske noget for dig. Med fantastisk grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 1000000kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Crystal Queen online – en af Quickspin’s mest elskede spil, med et Fantasy tema som er blandt Fairy Tale fans favoritter. Du får chancen for at vinde 100 gange din indsats på Crystal Queen spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 1000000, nyde Unlock 6 Rows feature, eller opnå endnu større gevinster under Swooping Reels runden, for en lav minimums indsats på per linje.

Crystal Queen Features

Crystal Queen er mere end bare en spillemaskine som kun Fairy Tale fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Crystal Queen kan tilbyde.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet bonus free spins, samt 12 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Udløser du jackpotten kan du forvente en gevinst på 100 gange linjeindsatsen. Spillet har en fin udbetalingsprocent på 96.16%.

Opret en gratis Maria konto og spil Crystal Queen online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Historien bag Spillet

Crystal Queen blev lavet af Quickspin tilbage i 2015. Quickspin opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at det altid er den bedste version af Crystal Queen der er tilgængelig.

Grundregler

Her er en liste over reglerne for Crystal Queen:

 • Du skal have minimum 3 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved hvilken som helst placering på spillet
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 symboler dog ikke scatter symbolet
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins funktionen på Crystal Queen indeholder 10 gratis spins
 • Gratis spins kan også udløses igen under dine gratis spins
 • Mindste indsats er
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Sådan spiller du Crystal Queen

I Crystal Queen spillet gælder det om at få mindst 3 ens symboler, og op til 5 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Crystal Queen, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Crystal Queen spilleautomat online og vinder kontanter.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 100% Maria bonus, på op til 2000kr.

Flertallet vil gerne spille Crystal Queen for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 1000000kr. Hos Maria, kan du spille Crystal Queen direkte på deres site eller mobil site.

Hvis du kun vil prøve Crystal Queen for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på Maria’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke Maria download.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Crystal Queen.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På Crystal Queen behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Trin for trin guide til Crystal Queen:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Crystal Queen spillet er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Crystal Queen mindre attraktiv at spille. Spil Crystal Queen online med indsats på 20 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 1000000kr.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Crystal Queen udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Hos Maria, når du skal spille Crystal Queen for rigtige penge, eller andre Maria spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Crystal Queen er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en standard møntværdi, slipper du for at rode med indstillingerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde Crystal Queen’s jackpot på 100 gange din linjeindsats.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Quickspin har valgt at holde mønt indstillingen på Crystal Queen låst – du kan altså kun satse 1 per linje.

Når du spiller Crystal Queen vil de 20 spillelinjer altid være aktive. Quickspin har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Crystal Queen.

Ønsker du at justere din indsats på Crystal Queen, så brug indsats størrelse/møntværdi knapperne.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Crystal Queen vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Crystal Queen er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 1000 gange i træk.

Bare rolig, Crystal Queen auto spins ‘spiser’ ikke din saldo op. Quickspin har indbygget en smart feature – i Crystal Queen spil menu kan du nemlig sætte en beløbsgrænse. Autospil vil så stoppe når dette beløb er nået.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Crystal Queen spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Crystal Queen har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Quickspin få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Crystal Queen spillet.

På Crystal Queen kan du slippe for lyden ved at trykke på mute, så du kan få ro til at koncentrere dig om spillet.

Crystal Queen har ikke en lydstyrke funktion hvor du kan skrue op/ned. Du kan enten skrue helt op eller slukke for lyden.

Crystal Queen Symboler

På Crystal Queen spilleautomat er der 12 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Crystal Queen
 • Princess
 • Prince
 • Reindeer
 • Ace og King
 • Queen, Jack og 10

Sammen med disse, finder du også:

 • Crystal Queen wild symbol
 • Spreading – the expanding wild
 • Red Sun scatter symbol
 • Red Sun freespins symbol

Det bedst udbetalende, et slags jackpot symbol kan man sige, er Crystal Queen. Fremkommer Crystal Queen 5 gange på samtlige de 20 spillelinjer vil du få 100 gange din indsats udbetalt. Er din indsats på de 20 spillelinjer, vil 5 Crystal Queen symboler udbetale 100 gange din indsats – eller mønter.

Billedet her viser Crystal Queen’s bedst udbetalende symbol:

Princess er det næstbedste symbol at få. Hvis du spiller med en indsats på kr per linje, kan du vinde 80 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få en gevinst på kr. Efter Princess er der også det gavmilde Prince symbol, som kan give dig 60 gange din indsats selv når du spiller med mindste indsats på kr per linje, men som kan forøge din saldo med kr hvis din indsats er maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Reindeer og Ace og King kan gange din indsats med henholdsvis 48 og 32. Men selv det dårligst betalende symbol Queen, Jack og 10, giver dig 24 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

Selvom Wild er det bedste symbol, er scatter symbolet Red Sun også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Crystal Queen’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Red Sun symbolet gange din indsats med .

Symbolet Red Sun på Crystal Queen udløser free spins.

Om Crystal Queen’s Linjer

Crystal Queen er en video spillemaskine som har 5 hjul og 20 linjer.

Betalingslinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. De afgør hvilke kombinationer der giver gevinst.

Det er ikke muligt at slå betalingslinjerne til eller fra på Crystal Queen – de 20 betalingslinjer vil altid være aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du vælge antallet af linjer og derved styre indsats niveauet.

play Crystal Queen online Spil Crystal Queen ved Maria 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Crystal Queen’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 3. De skal lande på en af de 20 linjer.
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Vind mere på Crystal Queen med den ekspanderende wild. Nemlig, Spreading spreder sig over spillets hjul for at få flere matchende symboler til at hænge sammen.
 • Crystal Queen’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Crystal Queen’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 5-hjuls spil med 20 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Overblik over Crystal Queen’s Hjul

Hjulene på Crystal Queen følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Quickspin. Så er du vant til at spille video spil, skulle Crystal Queen være ligetil for dig.

På de 5 hjul, vil du se 12 standard symboler inklusive et wild og et scatter symbol. Crystal Queen har en helt særlig Spreading symbol, som dækker et helt hjul.

Fastsat Crystal Queen Jackpot

Der er ingen fastsat Crystal Queen jackpot. Men i stedet har Quickspin inkluderet et Crystal Queen symbol som kan gange din indsats med 100. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 1000000kr hvis du satser maks. på mønter.

Progressive Jackpots på Quickspin Spil

Du finder ingen progressiv Crystal Queen jackpot. Det kan dog være at, Crystal Queen er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette Quickspin spil.

Quickspin’s Spilleautomater & Spillemaskiner

Maria har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Crystal Queen. Som har et hav af grafiske detaljer og interessante animationer samt lyd der supplerer temaet. Crystal Queen er blot en ud af mange flotte Quickspin spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Crystal Queen for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej, Crystal Queen er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Spil Crystal Queen med eller uden download?

Når du skal vælge et casino for at spille Crystal Queen, er det altid en fordel med et casino som dette hvor du ikke behøver at downloade Maria software, hvilket både tager tid og optager plads på din computer. De fleste casinoer med Crystal Queen er både Mac- samt PC-venlig, og hos Maria kan du endda prøve spillet gratis inden du satser dine egne penge. Prøv Crystal Queen gratis – eller skifte til spil for penge på Crystal Queen.

Nej, bare spil Crystal Queen direkte på Maria’s website. Du finder Crystal Queen under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På Maria kan du prøve Crystal Queen helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig Maria’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Hvad Bruges Crystal Queen’s Knapper Til?

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Crystal Queen:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert video spil er knappen der starter spillet. I Crystal Queen er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde mønter som udbetalt er 1000000kr i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Crystal Queen:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Crystal Queen
 • Benyt turbo knappen hvis du synes det går for langsomt
 • Juster lydstyrken på Crystal Queen

Turbo Knappen

Nogle Fantasy spil har en Turbo funktion der sætter fart på de 5 hjul. Den får både spillet og bonus runden til at gå hurtigere.

Turbo knappen er til dem, der gerne vil have Crystal Queen’s gevinster med det samme. Quickspin har tilføjet denne funktion for at få de 5 hjul til at spinde hurtigere. Klik på Crystal Queen’s Turbo knap for at aktivere den, og afslut ved at klikke på den igen.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Crystal Queen, så kan du bruge Info knappen. Her har Quickspin inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Spillet bliver en smule sjovere, når du ikke hele tiden skal klikke på Spin. Læn dig i stedet tilbage og nyd synet af de 5 hjul, der automatisk løber afsted.

På Crystal Queen kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst.

De 5 hjul kan programmeres til at stoppe, hvis der udløses en bonus feature.

Hvis du sætter en beløbsgrænse, vil autospil blive afbrudt når dette beløb er nået.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Crystal Queen for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 2000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Crystal Queen.

Crystal Queen har desværre ikke denne funktion, derfor må du indstille din indsats til minimum ved hjælp af Crystal Queen’s indstillinger.

På Crystal Queen er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 20 linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Crystal Queen’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 20 linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 1000kr. Vil spille Crystal Queen med maks. indsats, skal du manuelt indstille møntværdien. For der er ingen Maks.

Tilbagebetalingsprocent

Crystal Queen’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra Crystal Queen’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af Crystal Queen udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100kr der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96kr til spilleren.

Med en af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet, er Crystal Queen et rigtig godt valg – hele 96.16%.

Særlige Funktioner på Crystal Queen

Når det kommer til de særlige funktioner, har Crystal Queen et wild og scatter symbol som du kan læse mere om nedenfor.

Scatter

Crystal Queen har et scatter symbol som hedder Red Sun. Det kan gange din indsats med . På Crystal Queen kan scatter symbolet udløse free spins, hvilket gør det endnu bedre.

Her ses et billede af scatter symbolet:

spil Crystal Queen gratis

Wild

Vi kender alle følelsen af at få 4 ens symboler, og bare mangle en mere for at få 5 på linje. Det er her du får brug for Crystal Queen’s wild symbol som kan erstatte det manglende symbol, så du stadig får gevinst.

vind rigtige penge på Crystal Queen

Herover kan du se Crystal Queen’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Udover de almindelige symboler, har Quickspin tilføjet et wild symbol samt et Spreading symbol der kan dække samtlige hjul. Når det sker vil din linjeindsats blive ganget med .

Stacked Wild

På Crystal Queen finder du ikke et stablet wild symbol, men du kan stadig blive belønnet med en linjegevinst på 100 gangen indsatsen.

Overlay Wild

Crystal Queen spillere kan kun ønske, at Quickspin ville tilføje et Overlay Wild symbol i dette video spil. Måske ønsket går i opfyldelse en skønne dag.

Gevinstoversigt

Alt information om Crystal Queen’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Quickspin’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 12 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 20 gevinstlinjer belønner dig med op til 100 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Crystal Queen. Så kryds fingre for at du får mange af disse Crystal Queen symboler! Det næstbedst betalende symbol, Princess, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 80 gange din indsats per linje. At vinde 60 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Prince vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Reindeer og Ace og King fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 48 og 32 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 12 symboler – Queen, Jack og 10 symbolet udbetaler 24 gange din indsats per linje.

Crystal Queen online gratis Spil Crystal Queen nu 

Indsats Størrelse

Crystal Queen lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Bestem niveauet af din indsats

På Crystal Queen er du nødsaget til at satse på alle 20 linjer. Men til gengæld, er dine vinderchancer større, jo flere linjer du satser på.

Med indsats niveau, kan du indstille din indsats på mellem 1 og 1 mønter på hver af de 20 tilgængelige linjer. Den samlede indsats er så henholdsvis til mønter.

Kan jeg vælge min møntværdi?

Møntværdien er en af de vigtigste Maria indstillinger at kende.

Crystal Queen’s Gevinst Multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Crystal Queen’s 24-100 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Imidlertid, har Crystal Queen en feature der ligner den – Swooping Reels cascading hjul, som kompenserer for manglen på denne feature.

Bonus Runder og Free Spins

Kan Crystal Queen belønne mig med bonusspil?

Har Crystal Queen en Bonus Runde?

Spil Crystal Queen nu 

Få dobbelt gevinst udbetalt

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Crystal Queen vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvordan fungerer Crystal Queen Free Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. Quickspin har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. Maria tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en Maria konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på Crystal Queen. Derfor er det heldigt at Quickspin lavet en gratis spins feature på Crystal Queen. Samtidig, kan du prøve Crystal Queen i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Som en belønning, vil Crystal Queen en gang imellem udløse 10 free spins som kan give dig store gevinster.

Det er ikke sikkert at du vil være tilfreds med de 200 Maria gratis spins, som man kan vinde på Crystal Queen.Det positive ved disse gratis spins er dog at de giver en god gevinst: Er du ny bruger, kan du også få 200 spins på Jungle Spirit: Call of the Wild når du tilmelder dig.

Crystal Queen’s Grafik

Crystal Queen er en af de typiske Quickspin video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange Maria spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Fantasy spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Se Crystal Queen’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Crystal Queen’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Crystal Queen’s spilleregler

Spil med Rigtige Penge

Med så avanceret grafik og spændende funktioner, er Crystal Queen virkelig sjov. Men spinder du de 5 hjul for sjov, betyder det du går glip af store kontante gevinster – så at spille denne Quickspin spillemaskine for rigtige penge virker som en bedre idé.

Således kan du spille Crystal Queen online for rigtig indsats:

Spil Crystal Queen online for rigtige penge, med en Maria spilkonto. Det tager ikke mere end 5 minutter. Sådan kan du nemt kan oprette din Maria konto:

 • Gå til Maria’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 2000kr på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Crystal Queen med Maria’s casino penge

Udbetaling af Crystal Queen Gevinst

Maria registrerer dine Crystal Queen gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør Maria kundeservice support vedrørende dette.

Når du tager imod den 100% Maria bonus, skal du sørge for at opfylde gennemspilningskravet på 25, før du kan udbetale din Crystal Queen gevinst. Du kan altid tjekke Maria’s Vilkår & Betingelser, for flere informationer om gennemspilningskrav. Du finder det ikke under Crystal Queen’s Info sektion.

Kan jeg prøve Crystal Queen gratis?

Hos Maria kan du prøve samtlige Quickspin spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Crystal Queen online for sjov på din computer eller mobil.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Kan man spille Crystal Queen gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? på kr som du kan forvandle til en formue. Læs videre hvis du vil vide mere.

Maria Gratis Bonus uden Indbetaling

Lige nu kan du ikke få en Maria No Deposit Bonus. Det eneste bonus tilbud Maria har kræver et indskud. Men i det mindste har Maria et minimum indskud på bare 100kr, mere kræver det ikke at få de 5 på Crystal Queen til at spinde.

Findes Crystal Queen på Maria mobil casino?

Nej, Maria har ikke en app hvor du kan spille Quickspin spil. I stedet kan du spille Crystal Queen mobil ved at gå til Maria fra internet browseren på din mobile enhed, det virker på samtlige smartphones og tablets, blandt andet Blackberry, iPhone, Windows, iPad og Android. På trods af, at det ikke er Crystal Queen app version, er kvaliteten helt i top.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig Maria iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile Maria oplevelse er altså kun et par klik væk.

Som Android mobil bruger, kan du finde Maria app i Google Play eller på Maria’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille Quickspin’s spil .

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Crystal Queen eller Maria app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Mobil Bonus Tilbud

En måde at sætte pris på en kunde i mobil casino er medbonusser. Men Maria tilbyder ikke nogen mobil bonus, derfor vil Fantasy-tema spil være udelukkende for egne midler. Der forventes mere af et casino med Quickspin spil, så hvis der er behov for forbedring på Maria, er det her.

Bedste Gevinst på Crystal Queen

Når det kommer til gevinsterne på Crystal Queen, kan du få et overblik over hvor meget Crystal Queen’s 12 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Crystal Queen symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 100. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Findes der en Crystal Queen strategi?

En Crystal Queen strategi kan ikke give dig gevinst. Men Crystal Queen’s udbetalingsprocent samt Maria’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Crystal Queen’s 5 hjul og 20 linjer i gennemsnit udbetaler, mens Maria’s house edge viser casinoets avance.

Crystal Queen har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.16%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

På Crystal Queen får du en god udbetalingsprocent på 96.16%, samtidig udbetaler den hyppigt mindre gevinster.

Fakta om Quickspin:

 • Grundlagt: 2011
 • Stifter: Daniel Lindberg
 • Hovedkontor: Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
 • Website: www.Quickspin.com
 • Speciale: Online Gaming, Gaming Produkter & Software Løsninger, Mobil Gaming
Spil Crystal Queen hos Maria