Anmeldelse af Genie’s Touch Online Spilleautomat

Spil Genie's Touch nu 

Spil Genie’s Touch online hos Maria

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Maria
Velkomstbonus: 100% op til 2000kr
Genie’s Touch Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Genie’s Touch online med et kampagnetilbud helt uden brug af Maria bonuskode. Du kan få deres 100% Maria bonus på din første indbetaling op til 2000kr uden brug af Maria bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på Quickspin spil.

Hvad siger du til at få en Maria bonus uden du skal bruge en Maria bonuskode? På den måde kan du prøve Genie’s Touch spilleautomat for Maria’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 100%, underholdende Quickspin spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

Maria Velkomstbonus

Men hvordan får du denne 100% Maria velkomstbonus? Det er super let – hvis du indbetaler 100kr, vil din casino saldo stige med 100kr Maria bonus penge, så du med det samme kan spille Maria spil med flere penge.

Get a100% up to kr2000 now Spil Genie's Touch hos Maria 

Introduktionsbeskrivelse

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så er Genie’s Touch måske noget for dig. Med fantastisk grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 1000000kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Genie’s Touch online – en af Quickspin’s mest elskede spil, med et Fantasy tema som er blandt Orient fans favoritter. Genie’s Touch spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 250 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 1000000, nyde Genie’s Touch feature, alt det med en lav min. indsats på per spillelinje.

Genie’s Touch Features i Spillet

Genie’s Touch er meget mere end blot en spillemaskine som kun Orient fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Genie’s Touch kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 13 symboler inklusiv en wild og scatter på denne video spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 250. Udbetalingsprocenten ligger statistisk set mellem 96.9-%.

Med gratis Maria konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig Maria i dag og spil Genie’s Touch online. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Derfor blev Genie’s Touch udviklet

Quickspin står bag udviklingen af Genie’s Touch, som blev udgivet tilbage i 2016. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Quickspin, så man altid får den bedste Genie’s Touch oplevelse.

Genie’s Touch’s Regler

Genie’s Touch reglerne er i listen herunder:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 13 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Genie’s Touch giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvordan virker Genie’s Touch?

Det handler om at få mindst 3 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Genie’s Touch, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Genie’s Touch online og få store gevinster.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 100% Maria velkomstbonus på op til 2000kr, kan blive din.

De fleste folk foretrækker at spille Genie’s Touch for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 1000000kr. Hos Maria, kan du spille Genie’s Touch på deres website samt på mobil.

Har du lyst vil prøvespille Genie’s Touch for sjov, er det muligt helt gratis på Maria også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med Maria download.

Når du har åbnet spillet, skal du klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne, dette øger din indsats men også beløbet du kan vinde. Det gælder om at få min. 3 identiske symboler på linje, og med 5 symboler udløses den største gevinst.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. Du behøver ikke at bekymre sig om dette på Genie’s Touch, da du altid vil satse på 20 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Følg guiden her for at spille Genie’s Touch:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil Genie’s Touch online med 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke kan spille på mindre end det. Spil Genie’s Touch online for din chance for at vinde 1000000kr på de 20 linjer.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Genie’s Touch udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

Skal du spille Genie’s Touch med rigtige penge hos Maria, eller et andet Quickspin spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Genie’s Touch er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

En fast møntværdi, betyder du ikke behøver at tænke over indstillingerne. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder Genie’s Touch’s jackpot på 250 gange din linjeindsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

Quickspin har valgt at holde mønt indstillingen i Genie’s Touch låst – så du kan kun satse 1 per linje.

Som tidligere nævnt, når du spiller Genie’s Touch vil det altid være med alle 20 spillelinjer. Quickspin har ikke gjort det muligt at vælge mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Genie’s Touch.

For at finindstille din indsats på Genie’s Touch, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Genie’s Touch fra før. Du kan også starte Genie’s Touch ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 1000 gange i træk.

Du kan sagtens bruge autospil på Genie’s Touch, uden den ‘spiser’ hele din saldo op. Quickspin har nemlig indbygget en smart feature – indstil din beløbsgrænse i Genie’s Touch spil menu. Så vil autospil stoppe når beløbet er nået.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Genie’s Touch spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

Genie’s Touch har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde Quickspin rette, så vi kan få lov at spille Genie’s Touch efter hensigten.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Genie’s Touch uden at forstyrre nogen.

På Genie’s Touch kan du kun enten skrue helt op for lyden eller sætte den på lydløs. Der er nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Symbolerne på Genie’s Touch

Der er 13 symboler på Genie’s Touch spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Persian Prince
 • Scheherazade
 • Persian King
 • Scheherazade’s Father
 • Red og Yellow Jewel
 • Pink, Blue, Green og White Jewel

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Genie’s Touch wild symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Magic Lamp symbol
 • Bonus freespins symbol

Det størst udbetalende, et jackpot symbol kan man kalde det, er Persian Prince. Fremkommer Persian Prince 5 gange på alle 20 spillelinjer vil det udbetale 250 gange din indsats. Er din indsats på alle 20 spillelinjer, vil 5 Persian Prince symboler nemlig give en gevinst på 250 gange din indsats – eller mønter.

På billedet her ses Genie’s Touch’s højst udbetalende symbol:

Scheherazade er det næstbedste symbol. Satser du kr per linje, kan du få en gevinst på 200 gange, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Scheherazade er der det gavmilde Persian King symbol, som belønner dig med en gevinst på 150 gange din indsats selv ved min. indsats på kr per linje, men som kan give op til kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Får du Scheherazade’s Father eller Red og Yellow Jewel bliver din indsats ganget med henholdsvis 120 og 80. Symbolet Magic Lamp på Genie’s Touch vil gange din indsats med per gevinstlinje. Får du 5 af det lavest betalende symbol: Pink, Blue, Green og White Jewel, vil du blive beløbbet med 60 gange din indsats.

Foruden wild symbolet, har Quickspin inkluderet et Bonus symbol. Dette symbol fuldender enhver vinderkombination på Genie’s Touch. Men alene kan Bonus symbolet udbetale en gevinst på gange din indsats.

På Genie’s Touch er der et Bonus symbol, specielt til free spins.

Genie’s Touch Betalingslinjer

På Genie’s Touch video spillemaskine finder du 5 hjul og 20 betalingslinjer.

Linjerne der løber hen over de 5 hjul på denne video kaldes også for gevinstlinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Genie’s Touch – der vil nemlig altid være 20 aktive linjer.

Som beskrevet ovenfor, kan du styre din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer.

play Genie's Touch online Spil Genie's Touch hos Maria 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have 3 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Genie’s Touch er de 20 linjer faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 3 matchende symboler altid give gevinst.

Overblik over Genie’s Touch’s Hjul

De 5 hjul på Genie’s Touch spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at Quickspin har udviklet denne video med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Der er 13 almindelige symboler på Genie’s Touch herunder et wild og et scatter symbol. Spillet har også et Magic Lamp symbol, som du ikke finder på andre spil end Genie’s Touch.

Kan man vinde en fast Genie’s Touch Jackpot?

Der er ingen fast Genie’s Touch jackpot, men Quickspin har valgt at give spillet et Persian Prince symbol som udbetaler en gevinst på 250 gange. Det vil sige at du kan vinde op til 1000000kr i kolde kontanter for maks. indsats.

Progressiv Jackpot

Her finder du ikke en progressiv Genie’s Touch jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette Quickspin spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Genie’s Touch er en spillemaskine. Med detaljeret grafik og særlige animerede ikoner samt spændende lydeffekter. Quickspin står bag nogle af de flotteste spillemaskiner, herunder Genie’s Touch. På Genie’s Touch finder du en række af funktioner, der ville være umuligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Nogle vil måske mene, at dette har intet at gøre med, hvorfor du skal prøve at spille Genie’s Touch for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange Quickspin fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 250 gange din linje indsats, bliver Genie’s Touch hurtigt din favorit.

Kan Genie’s Touch spilles uden Maria software?

Hvis du gerne vil spille Genie’s Touch, så prøv at find et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt at downloade Maria software. For vi kan godt blive enige om, at det både er trættende og tager tid. Hos Maria kan du endda drage nytte af at det er gratis at prøve spillet inden du satser dine egne penge. Så spil Genie’s Touch gratis – eller spille for rigtige penge på Genie’s Touch.

Fordelen ved dette online casino er, at du ikke behøver Maria download. Spil Genie’s Touch direkte i din browser i stedet. Sammen med andre Quickspin spil, kan du prøve Genie’s Touch i en gratis version. Men husk at du skal spille Genie’s Touch for rigtige penge, hvis du vil gøre krav på gevinsten hos Maria.

Genie’s Touch’s Knapper

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Genie’s Touch og de fleste andre Quickspin spil:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På Genie’s Touch hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 1000000kr kontant. Men Genie’s Touch har andre knapper du også kan få brug for:

 • Turbo funktionen – kan du lære mere om nedenfor
 • Find uddybende forklaring af Genie’s Touch’s regler ved at bruge info ikonet
 • Indstil lyden på Genie’s Touch

Turbo Knappen

Med Turbo funktionen kan fremskynde udfaldet af spillet. Men gevinsterne forbliver de samme.

Turbo knappen er til dem, der gerne vil have Genie’s Touch’s gevinster med det samme. Quickspin har tilføjet denne funktion for at få de 5 hjul til at spinde hurtigere. Klik på Genie’s Touch’s Turbo knap for at aktivere den, og afslut ved at klikke på den igen.

Information Fanen

Find flere informationer om Genie’s Touch samt en gevinstoversigt, ved at klikke på Info knappen.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Genie’s Touch for rigtige penge. Selv hvis du spiller Genie’s Touch for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

De 5 hjul kan indstilles til at, afbryde autospil på et hvert forudbestemt tidspunkt.

Man kan vælge at sætte en beløbsgrænse for autospil, så kun dette beløb vil blive brugt.

Min. Indsats

Inden du opretter en Maria konto og gør krav på din 2000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Genie’s Touch, når man spiller for rigtige penge.

Genie’s Touch har desværre ikke denne funktion, derfor må du indstille din indsats til minimum ved hjælp af Genie’s Touch’s indstillinger.

På Genie’s Touch er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 20 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 20 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Genie’s Touch’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 2kr, tillader Quickspin dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

På Genie’s Touch kan du spille med en maks. indsats på 1 mønter per 20 linje. I kontant svarer det til 1000kr. Da Quickspin ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på Genie’s Touch, for at vælge maks. indsats.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Genie’s Touch’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Genie’s Touch, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Genie’s Touch’s tilbagebetalingsprocent er desværre ikke helt tilfredsstillende – 96.9% til %.

Særlige Funktioner på Genie’s Touch

Genie’s Touch har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder. Modsat de fleste andre video spil, har Genie’s Touch et unikt symbol; Magic Lamp som ganger din indsats med per spillelinje.

Scatter

Er du heldig at få Genie’s Touch’s scatter symbol som hedder Bonus. Så udløses en gevinst på gange din indsats. Det kan give masser af free spins, så bare bliv ved med at start de 5 hjul.

Her ses scatter symbolet:

spil Genie's Touch gratis

Wild

Wild symbolet erstatter Genie’s Touch’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Scheherazade symboler. Så kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 200 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Genie's Touch

Billedet her viser Genie’s Touch’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Genie’s Touch finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men Genie’s Touch har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 250 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette Quickspin spil.

Overlay Wild

Gevinstoversigt

Alt information om Genie’s Touch’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Quickspin’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 13 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 20 gevinstlinjer belønner dig med op til 250 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Persian Prince. Så kryds fingre for at du får mange af disse Genie’s Touch symboler! Det næstbedst betalende symbol, Scheherazade, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 200 gange din indsats per linje. At vinde 150 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Persian King vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Scheherazade’s Father og Red og Yellow Jewel fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 120 og 80 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 13 symboler – Pink, Blue, Green og White Jewel symbolet udbetaler 60 gange din indsats per linje.

Genie's Touch online gratis Spil Genie's Touch hos Maria 

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Quickspin har gjort det let for Genie’s Touch spillere.

 • Indsats niveau indstillingen

I modsætning til andre Quickspin spil, vil de 20 linjer på Genie’s Touch altid være aktive. Du kan altså ikke vælge at satse på, for eksempel 18 linjer.

Når du vælger indsats niveau betyder det at du kan bestemme hvor meget du vil satse på Genie’s Touch’s 20 betalingslinjer. Foretrækker du at satse lavt, kan du starte med 1 mønster per linje. Men er du mere modig, kan du satse op til 1. Hører du til de forsigtige, vil din samlede indsats komme op på . Det er selvfølgelig ikke værst, men hvis du sammenligner med den maksimale indsats på , er det måske værd at satse lidt mere, da du i sidste ende så kan vinde mere.

Genie’s Touch’s møntværdi

På Genie’s Touch kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille og indsats niveau.

Multiplikator

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Genie’s Touch, men du kan stadig udløse Genie’s Touch bonusspillet.

Bonus Runder og Free Spins

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Genie’s Touch?

Bonusser på Genie’s Touch

Spil Genie's Touch nu 

Runde

På nogle Quickspin spil, er der en såkaldt Gamble funktion. Dette mini-spil giver dig chancen for at fordoble din sidste gevinst, ved hjælp af en simpel form for lodtrækning eller ved at du skal gætte farven på det næste kort i bunken. Det er udelukkende baseret på held, og derfor kaldes det gamble – eller risiko, dobbelt-op, plat eller krone, rød eller sort… Hvis du gætter rigtigt, vil din sidste gevinst blive fordoblet, hvis ikke, mister du din gevinst som du valgte at gamble. Genie’s Touch tilbyder ikke Dobbelt eller Intet funktionen, hvilket er en skam, for det er så sjovt. Det betyder dog, at der er intet der kommer mellem dig og din gevinst på Genie’s Touch.

Har Genie’s Touch Gratis Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som Maria kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 200 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig Maria. Måske kan du endda vinde nok på Quickspin’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Genie’s Touch i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din Maria konto. Men hvis du spiller Quickspin spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Som en belønning, vil Genie’s Touch en gang imellem udløse 10 free spins som kan give dig store gevinster.

Det er ikke sikkert at du vil være tilfreds med de 200 Maria gratis spins, som man kan vinde på Genie’s Touch.Det positive ved disse gratis spins er dog at de giver en god gevinst: Er du ny bruger, kan du også få 200 spins på Jungle Spirit: Call of the Wild når du tilmelder dig.

Genie’s Touch’s Visuelle Effekter

Som andre Quickspin video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Fantasy-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Vil du spille Genie’s Touch for rigtige penge?

Genie’s Touch har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager hyppigheden af gevinst i betragtning, er det let at se hvorfor Maria spillere kan lide det.

Således kan du spille Genie’s Touch online for rigtig indsats:

Opret en Maria konto og spil Genie’s Touch online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end 5 minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til Maria’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 2000kr på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Genie’s Touch med Maria’s casino penge

Maria Udbetaling

Pengene du vinder når du spiller Genie’s Touch for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din Maria konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Ved at aktivere den gavmilde 100% Maria bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 25. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Genie’s Touch gevinst, før dette er nået. Du kan læse mere om gennemspilningskravet i Maria’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget Quickspin har inkluderet, så du finder ikke mere om det i Genie’s Touch’s Info sektion.

Spil For Sjov Funktionen

En af grundene til vi elsker Maria er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Genie’s Touch online på din PC eller på din mobil.

Det kan være underholdende at spille Maria’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Genie’s Touch, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 100kr og spil for ned til kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. Maria vil forlænge dit spil med en 100% Maria bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en Maria bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Vind rigtige penge på Genie’s Touch spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? på kr som hurtigt kan udløse store gevinster. Bare læs videre for mere info.

Maria Gratis Bonus uden krav om Indskud

Det er rigtigt, at der ikke findes en Maria no deposit bonus, men i det mindste er der en 100% velkomstbonus til at spille Genie’s Touch. Desuden, Maria’s minimum indbetaling bare 100kr, så selv dette Quickspin spil kan holdes kørende i noget tid.

Er Genie’s Touch mobil tilgængelig hos Maria?

Nej, Maria har ikke en app hvor du kan spille Quickspin spil. I stedet kan du spille Genie’s Touch mobil ved at gå til Maria fra internet browseren på din mobile enhed, det virker på samtlige smartphones og tablets, blandt andet Blackberry, iPhone, Windows, iPad og Android. På trods af, at det ikke er Genie’s Touch app version, er kvaliteten helt i top.

Alle brugere af en iOS enhed, som en iPhone eller iPad, kan spille Genie’s Touch via en fed Maria app som kan hentes på iTunes eller Maria’s eget site.

Android bruger? Skynd dig at hent Maria app i Google Play – både til Android mobil og tablet. Få minutter efter vil du kunne nyde Quickspin spilleautomater direkte på din Android enhed.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en Maria eller Genie’s Touch app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Kan man få Mobil Bonus?

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men Maria er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Quickspin mobil spil, ville man forvente en Maria bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil Maria tilføje det så du har mulighed for at prøve Genie’s Touch på mobil.

Højeste Udbetaling på Genie’s Touch

Vil du gerne vide mere om Genie’s Touch’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Persian Prince som udbetaler den højeste gevinst på 250 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Genie’s Touch gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Kan en Genie’s Touch strategi give gevinst?

Ingen Genie’s Touch strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Genie’s Touch’s tilbagebetalingsprocent og Maria’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Genie’s Touch’s 5 hjul og 20 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser Maria’s udbytte.

Udbetalingsprocenten på Genie’s Touch er jo ikke den bedste blandt Maria’s spillemaskiner. Den er på %, så du må satse på held.

Genie’s Touch udbetaler ofte mindre gevinster. Med en flot udbetalingsprocent på %, vil det sige at din gevinstchance på Genie’s Touch er ganske fin.

Information om Quickspin:

 • Website: www.Quickspin.com
 • Speciale: Online Gaming, Gaming Produkter & Software Løsninger, Mobil Gaming
 • Etableret: 2011
 • Grundlægger: Daniel Lindberg
 • Hovedkontor: Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
Spil Genie's Touch hos Maria