Vind på Phoenix Sun Online

Spil Phoenix Sun nu 

Spil Phoenix Sun online hos Maria

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Maria
Velkomstbonus: 100% op til 2000kr
Phoenix Sun Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

En fantastisk ting ved at registrere sig hos Maria, er at det ikke er nødvendigt med en Maria bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 100% Maria bonus. Hertil kræver Maria kun et mindre indskud på 100kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 2000kr som du for eksempel kan bruge på Phoenix Sun. Ikke nok med at du kan få en 100% bonus op til 2000kr som tak for din registrering, derudover får du 200 Maria gratis spins.

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen Maria bonuskode! Bare opret en konto og få en 100% Maria bonus, uden at bruge en bonuskode.

Få en Maria velkomstbonus som ny bruger

Som ny bruger får du en attraktiv Maria velkomstbonus.

Selvom du ikke mangler penge, kan det altid være rart med en Maria bonus. Tag imod en 100% Maria velkomstbonus når du indbetaler minimum 100kr gennem Skrill, og dit indskud vil blive fordoblet op til 2000kr.

Get a100% up to kr2000 now Spil Phoenix Sun nu 

Oversigt

Hvis du er på udkig efter et eventyrligt twist på en 243 måder at vinde spillemaskine, så er Phoenix Sun lige det du kigger efter. Med fængende grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 243 betalingslinjer som udbetaler op til 1000000kr. Så spil Phoenix Sun online – du vil ikke blive skuffet. Den er en af Quickspin’s bedste spillemaskiner, med et Egypt tema som Mythology fans holder meget af. På Phoenix Sun spillemaskine kan du vinde 400 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 1000000, alt sammen med en lav minimums indsats på per gevinstlinje.

Phoenix Sun Spil Features

Phoenix Sun er meget mere end bare en spillemaskine som kun Mythology fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Phoenix Sun til noget helt særligt.

Her finder du masser af spændende funktioner såsom bonus free spins samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne 243 måder at vinde spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 400 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 96.08%.

Prøv Maria og spil Phoenix Sun online – så kan du vinde kontante præmier. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Sådan blev Phoenix Sun udviklet

Quickspin udgav Phoenix Sun i 2016, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Quickspin opdaterer løbende dette 243 måder at vinde spil, så Phoenix Sun altid er den bedste udgave.

Spille Information

Her er en liste over reglerne for Phoenix Sun:

 • For at kvalificere dig til en gevinst, skal du mindst have 3 ens symboler på en af de 243 spillelinjer
 • Kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symbol udløser gevinst ved enhver placering
 • Phoenix Sun’s wild symbol kan erstatte ethvert af de 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver en spillelinje udbetales kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Phoenix Sun omfatter 8 gratis spins
 • Gratis spins udløses også under gratis spins runden
 • Den mindste indsats er
 • Forefindes der fejl i spillet annulleres samtlige spil og gevinster

Hvordan kan jeg spille Phoenix Sun?

I Phoenix Sun spillet gælder det om at få mindst 3 ens symboler, og op til 5 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Phoenix Sun, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Phoenix Sun spilleautomat online og vinder kontanter.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 100% Maria bonus, på op til 2000kr.

For de fleste er det sjovest at spille Phoenix Sun for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 1000000kr. Vind store gevinster på Phoenix Sun hos Maria, direkte på deres site samt mobile site.

Hvis du kun vil spille Phoenix Sun for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos Maria eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade Maria software.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Phoenix Sun.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Phoenix Sun skal du ikke bekymre dig om dette, da du altid vil satse på 243 måder at vinde.

Her er en guide til at spille Phoenix Sun:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Phoenix Sun har 243 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 243, hvilket betyder at du ikke kan ændre antallet af linjer. Spil Phoenix Sun online, så er du et skridt nærmere top gevinsten på 1000000kr på de 243 måder at vinde.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 243 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Phoenix Sun gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online 243 måder at vinde spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

Hos Maria, når du vil spille Phoenix Sun for rigtige penge, eller et andet Quickspin spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Phoenix Sun – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Phoenix Sun’s jackpot på 400 gange din indsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Quickspin har i Phoenix Sun valgt at have en fast mønt indstilling på 1 per linje.

Når man spiller Phoenix Sun vil det altid være med alle 243 måder at vinde. Quickspin giver dig ikke mulighed for at ændre på det. Men måske det vil blive muligt på en anden version af Phoenix Sun.

For at finindstille din indsats på Phoenix Sun, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Phoenix Sun vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Phoenix Sun er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

Frygt ikke at Phoenix Sun autospil ‘spiser’ hele din saldo op. Quickspin har nemlig indbygget en smart funktion – i Phoenix Sun spil menu finder du en beløbsgrænse. Autospil vil så stoppe når dette beløb er nået.
Frygt ikke at Phoenix Sun autospil ‘spiser’ hele din saldo op. Quickspin har nemlig indbygget en smart funktion – i Phoenix Sun spil menu finder du beløbsgrænse. Autospil vil så stoppe når dette beløb er nået.

 • Inden du begynder at spille Phoenix Sun spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

Phoenix Sun har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Quickspin få fixet, så man kan nyde Phoenix Sun spillet i fuld skærm.

Når det kommer til lydstyrken på Phoenix Sun, kan du slukke helt for den med et enkelt klik på mute knappen.

Lydindstillingerne på Phoenix Sun er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

Phoenix Sun Symboler

På Phoenix Sun spilleautomat finder du 12 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • Pharaoh
 • Cleopatra
 • Anubis, Bastet og Khepri
 • Ace, King, Queen, Jack og 10

Du vil derudover også finde:

 • Phoenix Sun wild symbol
 • Phoenix Wild scatter symbol
 • Phoenix Wild freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Pharaoh. Ser du Pharaoh 5 gange på samtlige 243 måder at vinde vil du få 400 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 243 måder at vinde, vil 5 Pharaoh symboler nemlig udbetale 400 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af Phoenix Sun’s højst betalende symbol:

Cleopatra er det næstbedste symbol at få. Hvis du spiller med en indsats på kr per linje, kan du vinde 300 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få en gevinst på kr. Efter Cleopatra er der også det gavmilde Anubis, Bastet og Khepri symbol, som kan give dig 240 gange din indsats selv når du spiller med mindste indsats på kr per linje, men som kan forøge din saldo med kr hvis din indsats er maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Det lavest betalende symbol er Ace, King, Queen, Jack og 10, men selv det vil give dig 80 gange din indsats, hvis du får 5 af Ace, King, Queen, Jack og 10.

Foruden wild symbolet, har Quickspin inkluderet et Phoenix Wild symbol. Dette symbol fuldender enhver vinderkombination på Phoenix Sun. Men alene kan Phoenix Wild symbolet udbetale en gevinst på gange din indsats.

Der er et Phoenix Wild symbol, til at udløse Phoenix Sun’s free spins.

Phoenix Sun Betalingslinjer

På Phoenix Sun spillemaskine finder du 243 måder at vinde.

Der ikke er nogen traditionelle betalingslinjer i Phoenix Sun. I stedet får du meget mere – nemlig 243 gevinstlinjer eller 243 måder at vinde. Det vil sige at alle kombinationer med minimum 3 ens symboler, giver gevinst uanset hvor de lander på de 5 hjul. Det er vel næsten som om de 12 symboler er blevet til scatter symboler.

243 måder at vinde spil som Phoenix Sun bruger ikke traditionelle betalingslinjer og derfor skal man heller ikke slå dem til og fra. De 243 måder at vinde er altid aktive.

play Phoenix Sun online Spil Phoenix Sun ved Maria 

Hvordan virker Phoenix Sun’s betalingslinjer:

 • Phoenix Sun’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 3. De skal lande på en af de 243 måder at vinde.
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Phoenix Sun’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Phoenix Sun’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 5-hjuls spil med 243 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Hvor mange hjul er der på Phoenix Sun?

På Phoenix Sun kører de 5 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på Quickspin’s spil. Det gør dog ikke denne ways to win kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

På de 5 hjul, vil du se 12 standard symboler inklusive et wild og et scatter symbol.

Fast Phoenix Sun Jackpot

Det er korrekt at der ikke er nogen fast Phoenix Sun jackpot, men det betyder ikke at Quickspin ikke har inkluderet gode gevinster. Pharaoh symbolet udløser den største gevinst – 400 gange din linjeindsats, hvilket er helt op til 1000000kr med maks. indsats i mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Der findes ingen progressiv Phoenix Sun jackpot. Men måske er der nogle online casinoer som har tilføjet dette Quickspin spil til deres egen progressive jackpot pulje.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

På Phoenix Sun er der ikke almindelige betalingslinjer, som på andre spillemaskiner. I stedet har Phoenix Sun ikke mindre end 243 måder at vinde. Vil du vide mere om hvordan det fungere med 243 måder at vinde betalingslinjer, så læs forrige afsnit.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Phoenix Sun er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Er Maria download nødvendigt?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Phoenix Sun download – som for eksempel Maria. Langt de fleste casinoer med Phoenix Sun er Mac samt PC kompatible, og hos Maria kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Phoenix Sun gratis – eller satse rigtige penge på Phoenix Sun.

Maria download findes ikke , så spil Phoenix Sun på Maria’s website i stedet. Hvis du gerne vil lære Phoenix Sun at kende, før du spiller for rigtige penge, tilbyder Maria samtlige Quickspin spilleautomater i en gratis prøve version. Helt uden krav om at du opretter en konto.

Guide til Knapperne på Phoenix Sun

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Phoenix Sun’s knapper fungerer:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige 243 måder at vinde spil er start knappen. På Phoenix Sun hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 1000000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Phoenix Sun:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Phoenix Sun
 • Juster lydstyrken på Phoenix Sun

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Quickspin har dog ikke tilføjet denne funktion

Information Fanen

Klik på Information fanen for at læse mere om Phoenix Sun’s spilleregler. Hold dig informeret om, hvordan du spiller denne Quickspin 243 måder at vinde spillemaskine og få mest muligt ud af din Phoenix Sun oplevelse hos Maria.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Quickspin har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på Phoenix Sun.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På Phoenix Sun kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig.

Phoenix Sun giver også mulighed for meget præcise indstillinger i forhold til at afbryde autospil.

Hvis du sætter en beløbsgrænse, vil autospil blive afbrudt når dette beløb er nået.

Min. Indsats

Vil du oprette en Maria konto, for eksempel de 2000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Phoenix Sun.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Phoenix Sun ved hjælp af indstillingerne på Phoenix Sun.

Quickspin har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 243 måder at vinde. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 2.5kr. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

Hvis du gerne vil spille Phoenix Sun med maks. indsats, og udløse alle de store gevinster samt ekstra features, bliver du nødt til at indstille den manuelt. For der er ingen Maks. Indsats knap på Phoenix Sun. Maks. indsats er mønter eller 1 mønter på hver af de 243 måder at vinde spillelinjer. Maks. indsats i kontant afhænger af møntværdien. Da den maksimale møntværdi er kr, er den maksimale indsats 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Phoenix Sun’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I 243 måder at vinde spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Phoenix Sun, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Phoenix Sun har en af markedets bedste tilbagebetalingsprocenter – helt op på 96.08%.

Særlige Funktioner på Phoenix Sun

Blandt Phoenix Sun’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder.

Scatter

Et af de bedste symboler på Phoenix Sun er scatter symbolet, som også kaldes for Phoenix Wild. Det kan give en gevinst på gange din indsats. En anden funktion som Phoenix Sun’s scatter symbol har er, at udløse free spins, hvilket vi alle venter på.

Sådan ser Phoenix Sun’s scatter ud:

spil Phoenix Sun gratis

Wild

Det er altid godt at få wild symbolet, det kan nemlig erstatte Phoenix Sun’s andre symboler. Så hvis du får 4 Anubis, Bastet og Khepri symboler, kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste Anubis, Bastet og Khepri symbol, og udbetale gevinst på 240 gange din linjeindsats.

Ekspanderende Wild

Phoenix Sun ville nok have været sjovere hvis Quickspin havde givet den en ekspanderende wild, men det har den desværre ikke. I stedet, har Quickspin inkluderet andre specielle features til at booste saldoen på din Maria konto.

Stacked Wild

Du kan desværre ikke få stablede wilds på Phoenix Sun. Dog kan du nyde en gevinst på 400 gange din linjeindsats.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Quickspin beslutter sig for at give Phoenix Sun et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

Alt information om Phoenix Sun’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Quickspin’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 12 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 243 gevinstlinjer belønner dig med op til 400 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Pharaoh. Så kryds fingre for at du får mange af disse Phoenix Sun symboler! Det næstbedst betalende symbol, Cleopatra, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 300 gange din indsats per linje. At vinde 240 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Anubis, Bastet og Khepri vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. og fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis og gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 12 symboler – Ace, King, Queen, Jack og 10 symbolet udbetaler 80 gange din indsats per linje.

Phoenix Sun online gratis Spil Phoenix Sun hos Maria 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Phoenix Sun, har du et par valgmuligheder:

 • Indstilling af indsats niveau

På Phoenix Sun er du nødsaget til at satse på alle 243 måder at vinde. Men til gengæld, er dine vinderchancer større, jo flere linjer du satser på.

Hvad er indsats niveau? Blot en anden måde at indstille din indsats af mønter på Phoenix Sun’s 243 måder at vinde. Vælg fra 1 til 1, så du satser mellem og per omgang.

Møntværdi på Phoenix Sun

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Multiplikator

Phoenix Sun har desværre ikke en multiplikator funktion, men de 5 hjul kan stadig underholde dig. Det kunne ellers have gjort dette 243 måder at vinde spil noget mere underholdende.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Hvad kan vi forvente af dette Quickspin spil?

Phoenix Sun’s Bonus Features

Spil Phoenix Sun ved Maria 

Sådan fordobler du din Phoenix Sun gevinst

Dette er en spillemaskine med 243 måder at vinde. Men den har ingen gamble funktion, så Phoenix Sun vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvad er Phoenix Sun Free Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. Quickspin har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. Maria tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en Maria konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på Phoenix Sun. Derfor er det heldigt at Quickspin lavet en gratis spins feature på Phoenix Sun. Samtidig, kan du prøve Phoenix Sun i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

En af fordelene ved Phoenix Sun er netop de 8 gratis spins, som du kan vinde under de almindelige spins.

Det kan lyde som et nærigt antal, især da mange andre Quickspin spillemaskiner tilbyder flere free spins.Desuden, kan du få 200 spins på Jungle Spirit: Call of the Wild for at tilmelde dig. Fordelen ved Maria free spins er at de udbetaler temmelig godt:

Design & Layout

En af de væsentlige kvaliteter ved Phoenix Sun som en 243 måder at vinde spillemaskine, er at den giver gevinst ret ofte. Men den har også meget andet at byde på, såsom flot Quickspin grafik og et antal af knapper som kan hjælpe dig med at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Phoenix Sun
 • Tjekke Phoenix Sun’s info sektion

Vil du spille Phoenix Sun for rigtige penge?

Phoenix Sun har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager hyppigheden af gevinst i betragtning, er det let at se hvorfor Maria spillere kan lide det.

Spil Phoenix Sun med rigtige penge:

Spil Phoenix Sun online med en spilkonto hos Maria. Opret din Maria konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til Maria’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 2000kr på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Phoenix Sun med Maria’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Lykkes det dig at vinde på Phoenix Sun, blive beløbet automatisk overført til din Maria spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

For at kunne udbetale din Phoenix Sun gevinst efter at have modtaget den 100% Maria velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 25. For din egen skyld, bør du altid læse Maria’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din Maria bonus. Du finder ingen information om dette i Phoenix Sun’s Info afsnit.

Kan jeg prøve Phoenix Sun gratis?

Spil Phoenix Sun online for sjov. Hos Maria tilbydes der nemlig en gratis prøveversion til alle der vil teste Quickspin spilleautomater, enten på computer eller mobil.

Det er god idé at lære Phoenix Sun at kende først med Maria’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 100kr eller mere, men med en møntværdi på kr kan du godt blive underholdt af Phoenix Sun et stykke tid. Men med en 100% Maria velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen Maria bonuskode.

Er det muligt at spille Phoenix Sun gratis og stadig vinde rigtige penge?

Kan man spille Phoenix Sun gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? på kr som du kan forvandle til en formue. Læs videre hvis du vil vide mere.

Maria Gratis Bonus uden Indskud

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en Maria gratis bonus. Alle Maria’s bonusser kræver en indbetaling. Skulle dette i fremtiden ændre sig, vil denne Phoenix Sun anmeldelse blive opdateret med det samme. Den gode nyhed er at 100kr er alt du skal af med for at starte Phoenix Sun’s 5 hjul med en attraktiv indbetalings bonus.

Findes der en Maria App med Phoenix Sun?

Nej, Maria har ikke en app hvor du kan spille Quickspin spil. I stedet kan du spille Phoenix Sun mobil ved at gå til Maria fra internet browseren på din mobile enhed, det virker på samtlige smartphones og tablets, blandt andet Blackberry, iPhone, Windows, iPad og Android. På trods af, at det ikke er Phoenix Sun app version, er kvaliteten helt i top.

Vil du spille Maria på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader Maria app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Du finder mange Quickspin spilleautomater hvis du downloader Maria’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Phoenix Sun eller Maria app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Modtag en Mobil Bonus

Hvis du håbede på at få en bonus til at spille Phoenix Sun på din mobile enhed, så vil Maria skuffe dig. Der er ingen mobil bonus. Men forhåbentligt, vil det i nærmeste fremtid være muligt at få en Maria bonus til at bruge på Quickspin’s mobil spil.

Maks. Gevinst på Phoenix Sun

Når det kommer til gevinsterne på Phoenix Sun, kan du få et overblik over hvor meget Phoenix Sun’s 12 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Pharaoh symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 400. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Kan en Phoenix Sun strategi give gevinst?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Phoenix Sun tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette 243 måder at vinde spil afhænger af to ting, Phoenix Sun’s udbetalingsprocent samt Maria’s house edge. Udbetalingsprocenten er Phoenix Sun’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som Maria i gennemsnit beholder.

Quickspin og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres 243 måder at vinde spil. På Phoenix Sun er udbetalingsprocenten 96.08% – slet ikke dårligt!

Phoenix Sun udbetaler ofte mindre gevinster. Med en flot udbetalingsprocent på 96.08%, vil det sige at din gevinstchance på Phoenix Sun er ganske fin.

Information om Quickspin:

 • Stifter: Daniel Lindberg
 • Hjemmeside: www.Quickspin.com
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Gaming Produkter & Software Løsninger, Mobil Gaming
 • Adresse: Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
 • Grundlagt: 2011
Spil Phoenix Sun nu