Spil Razortooth Online

Spil Razortooth hos Maria 

Spil Razortooth og vind hos Maria

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Maria
Velkomstbonus: 100% op til 2000kr
Razortooth Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Quickspin spilleautomater for at få en Maria bonus. Spil Razortooth online – Maria har gjort det nemt med deres 100% bonus op til 2000kr uden brug af Maria bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en Maria konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Razortooth. Oven i den 100% velkomstbonus på op til 2000kr får du 200 Maria free spins.

De fleste online casinoer bruger bonuskoder, men der findes ingen Maria bonuskode lige nu. Heldigvis, kan du stadig få en Maria bonus på 100%så du kan prøve Razortooth spilleautomat, du får din bonus helt uden brug af Maria bonuskode.

Modtag en Maria velkomstbonus

Selvom du ikke mangler penge, kan det altid være rart med en Maria bonus. Tag imod en 100% Maria velkomstbonus når du indbetaler minimum 100kr gennem Skrill, og dit indskud vil blive fordoblet op til 2000kr.

Get a100% up to kr2000 now Spil Razortooth hos Maria 

Overblik

Hvis du er på udkig efter en god 243 måder at vinde spillemaskine, så spil Razortooth online hos Maria. Med ganske fin grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 243 måder at vinde, samt gevinster på 1000000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Razortooth’s sjove Animals-tema med til at sørge for. Razortooth spillemaskine giver dig en chance for at vinde 800 gange din indsats, få free spins, få kontante gevinster på op til 1000000, alt sammen med en lav min. indsats på bare per linje.

Razortooth Features

Razortooth er meget mere end bare en spillemaskine som kun Prehistoric fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features Razortooth kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 12 symboler, herunder forskellige typer wilds på denne 243 måder at vinde spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 800. Udbetaling til spilleren er 96.61%.

Prøv Maria og spil Razortooth online – så kan du vinde kontante præmier. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Baggrundshistorien

Quickspin udgav Razortooth i 2015, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Quickspin opdaterer løbende dette 243 måder at vinde spil, så Razortooth altid er den bedste udgave.

Spil Information

Her finder du en liste over reglerne for Razortooth:

 • Det kræver min. 3 af samme symbol på en af de 243 måder at vinde
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved hver en placering
 • Wild symbolet erstatter samtlige 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Gratis spins funktionen på Razortooth giver 5 gratis spins
 • Gratis spins kan også genudløses under gratis spins runde
 • Minimum indsats er fastsat til
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan fungerer Razortooth

Det handler om at få mindst 3 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Razortooth, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Razortooth online og få store gevinster.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 100% Maria velkomstbonus, på op til 2000kr.

Mange vil gerne spille Razortooth for rigtige penge, fordi man så har mulighed for at vinde op til 1000000kr. Du kan prøve Razortooth hos Maria, på deres hjemmeside samt mobil.

Ønsker du blot at prøve Razortooth for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos Maria eller på din mobil. Du behøver ikke Maria download.

Efter du har åbnet spillet, skal du bare klikke på Spin for at starte de 5 hjul. Du kan justere størrelsen af din indsats inden ved at bruge indsats knapperne. Dette vil forhøje din indsats, men også beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få min. 3 identiske symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Razortooth er det ikke nødvendigt at tænke på dette, da du altid vil satse på 243 måder at vinde. Du kan også selv slå Turbo tilstand til eller fra.

Følg guiden trin for trin for at spille Razortooth:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Razortooth har 243 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Aktive spillelinjer er fastsat til 243, hvilket betyder at du ikke selv kan ændre på det. Det betyder dog ikke at Razortooth begrænser dit spil. Spil Razortooth online med alle 243 måder at vinde, så har du størst chance for at vinde top gevinsten på 1000000kr.

Spillelinjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 243 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket de fleste mennesker tænker når de ser et spil med så mange spillelinjer her. Razortooth’s gevinster kommer ligeså ofte som på de bedste online 243 måder at vinde spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

For at spille Razortooth for rigtige penge hos Maria, eller andre Quickspin spilleautomater, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på Razortooth – her er der nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Du slipper for at rode med indstillingerne,med en fast møntværdi. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Razortooth’s jackpot på 800 gange din linjeindsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Quickspin har sat en fast mønt indstilling på Razortooth – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Når du spiller Razortooth vil det altid være med alle 243 måder at vinde. For her har Quickspin valgt, at det ikke skal være muligt at ændre på antallet. Man kan håbe på det vil blive muligt i en anden version af Razortooth.

Ønsker du at justere din indsats på Razortooth, så brug indsats størrelse/møntværdi knapperne.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Razortooth forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Razortooth er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Spin, i stedet kan du blot se på imens de 5 hjul selv spinder op til 1000 gange i træk.

Du kan sagtens bruge autospil på Razortooth, uden den ‘spiser’ hele din saldo op. Quickspin har nemlig indbygget en smart feature – indstil din beløbsgrænse i Razortooth spil menu. Så vil autospil stoppe når beløbet er nået.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Razortooth spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Det er ikke muligt at spille Razortooth i fuld skærm. Det er en skam at Quickspin ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af Razortooth.

Razortooth har heller ingen mute knap.

Symboler på Razortooth

Der er 12 symboler på Razortooth spilleautomat. Her er en liste over dem med en høj udbetaling:

 • Razortooth
 • Mammoth
 • Giant Rhinoceros
 • Dino Bird og Giant Bear
 • Purple, Yellow, Green og Blue Gemstones

Oven i dem, finder du også:

 • Razortooth Logo wild symbol
 • Savage Wild stacked symbol
 • Bonus Moon scatter symbol
 • Bonus Moon freespins symbol

Det størst udbetalende, et jackpot symbol kan man kalde det, er Razortooth. Fremkommer Razortooth 5 gange på alle 243 måder at vinde vil det udbetale 800 gange din indsats. Er din indsats på alle 243 måder at vinde, vil 5 Razortooth symboler nemlig give en gevinst på 800 gange din indsats – eller mønter.

På billedet herunder ses Razortooth’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedste at få er Mammoth symbolet. Satser du kr per linje, kan du vinde op til 400 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Mammoth er der også Giant Rhinoceros symbolet, som udbetaler 300 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men kan give dig en gevinst på kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Dino Bird og Giant Bear kan give dig henholdsvis 200 gange din indsats. Mens det lavest udbetalende symbol som er Purple, Yellow, Green og Blue Gemstones, vil give dig 100 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Foruden wild symbolet, har Quickspin inkluderet et Bonus Moon symbol. Dette symbol fuldender enhver vinderkombination på Razortooth. Men alene kan Bonus Moon symbolet udbetale en gevinst på gange din indsats.

Razortooth’s Bonus Moon symbol udløser free spins.

Gevinstlinjer

På Razortooth spillemaskine er der 243 måder at vinde.

Her finder du ikke traditionelle betalingslinjer, men i stedet får du 243 måder at vinde. Det betyder at alle kombinationer med mindst 3 ens symboler på række, udbetaler gevinst uanset hvor på de 5 hjul de lander. På Razortooth opfører de 12 symboler sig næsten som scatter symboler.

Razortooth er et spil med 243 måder at vinde, derfor skal du ikke slå betalingslinjerne til og fra. Der vil altid være 243 aktive gevinst kombinationer..

play Razortooth online Spil Razortooth nu 

Info om Razortooth’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • De stablede wild symboler kan dække mere end en linje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 243 måder at vinde på Razortooth er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 3 matchende symboler.

Spillets Hjul

Hjulene på Razortooth følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Quickspin. Så er du vant til at spille ways to win spil, skulle Razortooth være ligetil for dig.

Det spændende spil Razortooth har 12 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol. Du finder en særlig Savage Wild stablet wild.

Fastsat Razortooth Jackpot

Der er ingen fastsat Razortooth jackpot. Men i stedet har Quickspin inkluderet et Razortooth symbol som kan gange din indsats med 800. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 1000000kr hvis du satser maks. på mønter.

Spillet’s Progressive Jackpot

Her finder du ikke en progressiv Razortooth jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette Quickspin spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Info om Quickspin’s Spillemaskiner

Razortooth er en spillemaskine med ikke mindre end 243 måder at vinde i stedet for traditionelle betalingslinjer. Læs mere om hvordan betalingslinjerne på Razortooth fungere i afsnittet ovenfor.

Er Razortooth det man kalder en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Quickspin har ikke investeret så meget i Razortooth, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Quickspin’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Kan Razortooth spilles uden Maria software?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen Maria software og derfor kan du spille alle Quickspin’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Razortooth’s 5 hjul helt gratis hos Maria. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Razortooth.

Hos Maria får du hurtigt og nemt adgang til spillene, det er nemlig ikke nødvendigt med Maria download. Så bare spil Razortooth direkte i din internet browser. Besøg Maria for at teste Razortooth på forhånd, uden at oprette en konto. Men der er selvfølgelig fordele ved også at oprette en konto, så går du ikke glip af Maria’s attraktive kampagner.

Guide til Knapperne på Razortooth

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Razortooth:

Start Knappen

Hvis du vil spille Razortooth, kan du ikke undgå at bruge Spin knappen. Da det er den der starter de 5 hjul. Lander de i din favør, kan du blive den heldige vinder af 1000000kr. Din chance for gevinst er kun et klik væk. Knapperne på Razortooth omfatter også:

 • Turbo knappen – er forklaret nedenfor
 • Info knap for mere information om Razortooth’s spilleregler og gevinstoversigt

Turbo Knappen

Har du travlt med at få dine free spins afgjort, så kan du benytte dig af Turbo funktion.

Det er muligt på Razortooth, takket været Turbo knappen. Quickspin har gjort det super nemt – et klik på den og Razortooth’s tempofyldte spil går i gang, hvilket betyder at gevinsterne kommer hurtigere.

Information Fanen

På Razortooth finder du en gevinstoversigt, men derudover har Quickspin ikke inkluderet en Info knap. Så du bliver nødt til at kontakte Maria’s support, hvis du vil vide mere om Razortooth’s regler.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan du spille helt uden at skulle røre en finger. Autospil funktionen får nemlig spillet til at køre af sig selv. Men bare rolig, det stopper hvis du får gevinst, så du kommer ikke til at gå glip af noget. Quickspin har været så betænksom at give Razortooth en autospil knap, hvilket vi er godt tilfredse med.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

I forhold til indstillingen af autospil på Razortooth, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

En mulighed på Razortooth er at sætte en beløbsgrænse, så autospil bliver afbrudt når beløbet er nået.

Min. Indsats

Når du har besluttet dig for at oprette en Maria konto, samt få en bonus på 2000kr, bør du først finde ud af hvad minimums indsatsen er på Razortooth, hvis du vil spille for rigtige penge.

Quickspin har desværre ikke givet Razortooth en knap til at indstille indsatsen til minimum, så du er nødt til gøre dette ved hjælp af indstillingerne på Razortooth.

Razortooth har faste betalingslinjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per betalingslinje. Du har altså ikke mulighed for at ændre din indsats ved at slå nogle af de 243 linjer fra. Hvis du spiller på alle 243 måder at vinde garanterer det dig, at du kan udløse Razortooth’s bonus runder, ekstra features samt free spins. Med laveste indsats på 2.5kr, har du mulighed for at starte forsigtigt mens du stadig kan udløse samtlige ekstra funktioner.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 243 måder at vinde linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 1000kr. Vil spille Razortooth med maks. indsats, skal du manuelt indstille møntværdien. For der er ingen Maks.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Razortooth udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du et 243 måder at vinde spil med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Razortooth tilbyder en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – 96.61%.

Særlige Funktioner på Razortooth

Dem der er interesseret i Razortooth, vil blive glade for at høre at spillet både har et wild og scatter symbol. Læs nedenfor, for mere info om dem.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Bonus Moon. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Razortooth belønner dig med gratis spins, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Razortooth’s scatter ses her:

spil Razortooth gratis

Wild

Wild symbolet også kaldet Razortooth Logo, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Mammoth symboler plus et Razortooth Logo symbol, svarer det til 5 ens Mammoth symboler, og vil blive belønnet med 400 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Razortooth

Sådan her ser Razortooth Logo symbolet ud.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Razortooth finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Er der noget bedre end at se wild symboler stable sig? På Razortooth er det muligt med Razortooth Logo symbolet, ikke nok med de stabler sig, du får også udbetalt gange din indsats.

Overlay Wild

Razortooth har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Quickspin har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 12 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Razortooth’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Razortooth symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 800 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Mammoth symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 400. Får du fyldt en gevinstlinje med Giant Rhinoceros symboler, vil du få udbetalt 300 gange din indsats. Efterfølgende er der Dino Bird og Giant Bear som giver dig 200 gange din indsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Purple, Yellow, Green og Blue Gemstones. Men selv en gevinst på 100 gange din indsats, er da værd at få med.

Razortooth online gratis Spil Razortooth ved Maria 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Razortooth, har du et par valgmuligheder:

 • Fastsæt indsats niveauet

Mens mange andre Quickspin spil har fleksible betalingslinjer, er Razortooth’s linjer fastsat til 243. Det er dog ikke en ulempe. Razortooth, ligesom andre spil, udbetaler nemlig bedst med maks. antal linjer.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 243 måder at vinde. Vælger du at satse 1 per linje, på Razortooth’s samtlige 243 måder at vinde, vil din indsats være mønter per spin.

Møntværdien på Razortooth

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden eller indstille indsats niveau.

Har Razortooth multiplikator funktion?

Mens mange Quickspin spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Razortooth’s 800 gange linjegevinst, har Razortooth ikke denne funktion. Det er ærgerligt, fordi dette 243 måder at vinde spil ville virkelig havde været bedre med.

Gratis Chancer, Bonusspil og andet

Kan jeg få gratis spins og bonusspil på Razortooth?

Razortooth’s Bonus Runder

Spil Razortooth nu 

Få dobbelt gevinst udbetalt

Med 243 måder at vinde som kan udbetale gevinster, kan Razortooth bestemt være indbringende, bortset fra at Quickspin ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Razortooth ikke er for dem der tør satse alt.

Hvordan får man Razortooth Gratis Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som Maria, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af Maria – hele 200 spins, men de kan ikke bruges på Razortooth. Så derfor er det heldigt at, Quickspin har inkluderet et bonusspil på Razortooth som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Der er en free spins feature på Razortooth som hedder Savage Wild. Den kan få de 5 til at spinde 5 gange.

Det er ikke sikkert at du vil være tilfreds med de 200 Maria gratis spins, som man kan vinde på Razortooth.Det positive ved disse gratis spins er dog at de giver en god gevinst: Er du ny bruger, kan du også få 200 spins på Jungle Spirit: Call of the Wild når du tilmelder dig.

Grafik & Design

Med 243 måder at vinde, har du chancer nok til at få gevinst. Razortooth har 12 symboler og knapper som kan bruges til at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå TURBO spin til

Kort sagt, er alt ved dette Quickspin spil farvet af Prehistoric temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Razortooth en autentisk stemning som mange Maria spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 800 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Razortooth er så attraktiv.

Spil Razortooth Online for Penge

Razortooth kommer nok ikke til at forblænde dig med sin grafik, men måske denne Prehistoric tema spilleautomat’s jackpot gør.

Sådan spilles Razortooth for rigtige penge:

Vil du spille Razortooth med rigtige penge? Så spil Razortooth online hos Maria. Det ikke tager mere end 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan her opretter du din Maria konto:

 • Gå til Maria’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 2000kr på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Razortooth med Maria’s casino penge

Sådan foretager du en Maria udbetaling

Lykkes det dig at vinde på Razortooth, blive beløbet automatisk overført til din Maria spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Hvis du vil bruge den 100% Maria bonus, beder Maria dig opfylde et omsætningskrav på 25, før din Razortooth gevinst kan udbetales. Det er altid en god idé at læse Maria’s Vilkår & Betingelser, så du kender udbetalingskravet på forhånd. Quickspin har intet at skulle have sagt, derfor finder du det ikke under spillereglerne.

Kan jeg prøve Razortooth gratis?

Hos Maria kan du prøve samtlige Quickspin spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Razortooth online for sjov på din computer eller mobil.

Spil Razortooth online med gratis kredit leveret af Maria, og når du er til den rigtige oplevelse, skal du bare vælge at skifte til rigtige penge. Maria beder dig kun indbetale 100kr, som kan holde dig kørende et stykke tid hvis du spiller Razortooth med minimums indsats på kr. Derudover, kan du få en Maria velkomstbonus på 100% oven i din egen indbetaling, uden at bruge en Maria bonuskode.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Det ville være fedt at spille Razortooth gratis online, uden at indbetale en krone men stadigvæk vinde penge., dine kr gratis penge kan blive starten på et fantastisk eventyr hos Maria. Se hvordan nedenfor.

Maria Gratis Bonus

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en Maria gratis bonus, men man kan stadig spille Razortooth med deres 100% velkomstbonus og minimums indbetaling på 100kr. Skulle det ske, at Maria tilbyder en gratis bonus kan forsikre dig, vi vil ændre denne Razortooth anmeldelse.

Har Maria et mobil casino med Razortooth mobil?

Nej, der er ingen Maria app, men der er noget bedre Maria’s mobil site. Her kan du spille Razortooth mobil, bare åben Maria direkte i din browser på din mobile enhed. Og det bedste er at det Maria mobil site virker på samtlige mobile enheder – alt fra iPhone, iPad til Android, Windows, og Blackberry.

Alle brugere af en iOS enhed, som en iPhone eller iPad, kan spille Razortooth via en fed Maria app som kan hentes på iTunes eller Maria’s eget site.

Du kan spille Quickspin spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader Maria app i Google Play.

Bemærk at Maria har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Hvis du håbede på at få en bonus til at spille Razortooth på din mobile enhed, så vil Maria skuffe dig. Der er ingen mobil bonus. Men forhåbentligt, vil det i nærmeste fremtid være muligt at få en Maria bonus til at bruge på Quickspin’s mobil spil.

Maks. Gevinst på Razortooth

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Razortooth? Bare kig nærmere på dette Animals relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Razortooth – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 800. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Kan Razortooth tips forbedre dine odds for at vinde?

Der findes ingen Razortooth tips der forbedre dine odds for at vinde på dette 243 måder at vinde spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: Razortooth’s udbetalingsprocent og Maria’s house edge. Udbetalingsprocenten er det som Razortooth’s 5 hjul og 243 måder at vinde udbetaler over en længere periode, mens house edge er det Maria i gennemsnit tjener.

Quickspin og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres 243 måder at vinde spil. På Razortooth er udbetalingsprocenten 96.61% – slet ikke dårligt!

På Razortooth får du en god udbetalingsprocent på 96.61%, samtidig udbetaler den hyppigt mindre gevinster.

Om Quickspin:

 • Stifter: Daniel Lindberg
 • Speciale: Online Gaming, Gaming Produkter & Software Løsninger, Mobil Gaming
 • Etableret: 2011
 • Hjemmeside: www.Quickspin.com
 • Hovedkontor: Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
Spil Razortooth hos Maria