Anmeldelse af Sakura Fortune Online Spilleautomat

Spil Sakura Fortune nu 

Spil Sakura Fortune hos Maria

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Maria
Velkomstbonus: 100% op til 2000kr
Sakura Fortune Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Quickspin spilleautomater for at få en Maria bonus. Spil Sakura Fortune online – Maria har gjort det nemt med deres 100% bonus op til 2000kr uden brug af Maria bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en Maria konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Sakura Fortune. Foruden den 100% bonus på op til 2000kr, kan nye spillere også få 200 Maria free spins.

Hvad siger du til at få en Maria bonus uden du skal bruge en Maria bonuskode? På den måde kan du prøve Sakura Fortune spilleautomat for Maria’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 100%, underholdende Quickspin spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

Få en Maria velkomstbonus som ny bruger

Hvorfor ikke bruge de gratis penge som Maria tilbyder på Sakura Fortune spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 100kr så vil du blive belønnet med en 100% Maria bonus helt op til 2000kr som du kan benytte på alle Quickspin spil.

Get a100% up to kr2000 now Spil Sakura Fortune nu 

Introduktion

Vil du have spænding for alle pengene på en spillemaskine, så spil Sakura Fortune online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 5 hjul og 40 betalingslinjer som udbetaler op til 800000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Quickspin har udviklet Sakura Fortune med et Legend tema, som særligt henvender sig til Japanese Culture fans. Sakura Fortune spillemaskine giver dig chancen for at få ganget din indsats med 400, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 800000, nyd Mystery Nudge feature, alt sammen med en utrolig lav indsats per linje fra .

Sakura Fortune Særlige Funktioner

Sakura Fortune er bestemt ikke kun henvendt til Japanese Culture fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Sakura Fortune til noget helt særligt.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins samt 11 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 400 gange din indsats per linje. Du kan forvente en tilbagebetaling på 96.58%.

Opret en gratis Maria konto og spil Sakura Fortune online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Historien bag Spillet

Oprindeligt blev Sakura Fortune udgivet og udviklet i 2017, af Quickspin som stadig har licens på spillet. Quickspin opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Sakura Fortune oplevelse.

Regler

Sakura Fortune reglerne er i listen herunder:

 • Det kræver min. 3 af samme symbol på en af de 40 betalingslinjer, at udløse gevinst
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved hver en placering
 • Wild symbolet erstatter samtlige 11 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Gratis spins funktionen på Sakura Fortune giver 18 gratis spins
 • Gratis spins kan også genudløses under gratis spins runde
 • Minimum indsats er fastsat til
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Hvordan kommer jeg i gang med at spille?

På Sakura Fortune gælder det om at få mindst 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke Sakura Fortune, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Sakura Fortune spillemaskine online og vinde store beløb.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 100% Maria velkomstbonus på op til 2000kr, kan blive din.

For de fleste er det sjovest at spille Sakura Fortune for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 800000kr. Vind store gevinster på Sakura Fortune hos Maria, direkte på deres site samt mobile site.

Hvis du kun vil prøve Sakura Fortune for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på Maria’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke Maria download.

Efter du har åbnet spillet, skal du bare klikke på Spin for at starte de 5 hjul. Du kan justere størrelsen af din indsats inden ved at bruge indsats knapperne. Dette vil forhøje din indsats, men også beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få min. 3 identiske symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. På Sakura Fortune behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 40 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til eller fra.

Følg guiden trin for trin for at spille Sakura Fortune:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Sakura Fortune spillet er der 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 40, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Sakura Fortune mindre attraktiv at spille. Spil Sakura Fortune online med indsats på 40 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 800000kr.

Gevinster på spillelinjerne udbetales fra venstre til højre, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Sakura Fortune gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

Hos Maria når man spiller Sakura Fortune for rigtige penge, eller andre Quickspin spillemaskiner, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på Sakura Fortune – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Sakura Fortune’s jackpot på 400 gange din indsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

Quickspin har sat en fast mønt indstilling på Sakura Fortune – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Som tidligere nævnt, når du spiller Sakura Fortune vil det altid være med alle 40 spillelinjer. Quickspin har ikke gjort det muligt at vælge mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Sakura Fortune.

Ønsker du at justere din indsats på Sakura Fortune, så brug indsats størrelse/møntværdi knapperne.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte spillet med de 5 hjul, samtidig med at indstillingerne på Sakura Fortune forbliver som du tidligere satte dem. Du kan også benytte autospil til at starte Sakura Fortune. Derved behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot kigge på at de 5 hjul automatisk spinder op til 1000 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Sakura Fortune spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

På Sakura Fortune er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde Quickspin burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Sakura Fortune spillet.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Sakura Fortune, så du kan spille i fred og ro.

Lydindstillingerne på Sakura Fortune er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

Sakura Fortune Symboler

På Sakura Fortune spilleautomat er der 11 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Emperor
 • Queen
 • Swordsman
 • Golden Dragon og Jade Lion
 • Golden og Silver Coin
 • Bronze og Jade Coin

Oven i dem, finder du også:

 • Princess wild symbol
 • Princess stacked symbol
 • Princess – the expanding wild
 • Paper Fan scatter symbol
 • Paper Fan freespins symbol

Emperor er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Emperor 5 gange på de 40 spillelinjer vil gevinsten være 400 gange din indsats. Spiller du med en indsats på på samtlige 40 spillelinjer, vil 5 Emperor symboler udbetale 400 gange din indsats – eller mønter.

På billedet her ses Sakura Fortune’s højst udbetalende symbol:

Det næstbedst betalende symbol er Queen. Hvis du satser kr per linje, kan du få udbetalt op til 200 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde kr. Efter Queen er der også det gavmilde Swordsman, som belønner dig med 120 gange din indsats selv ved minimum på kr per linje, men kan øge din saldo med kr hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Golden Dragon og Jade Lion og Golden og Silver Coin kan gange din indsats med henholdsvis 80 og 50. Men selv det dårligst betalende symbol Bronze og Jade Coin, giver dig 40 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

Selvom Princess er det bedste symbol, er scatter symbolet Paper Fan også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Sakura Fortune’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Paper Fan symbolet gange din indsats med .

Paper Fan symbolet på Sakura Fortune udløser også free spins.

Sakura Fortune Betalingslinjer

Sakura Fortune video spillemaskine har 5 hjul og 40 gevinstlinjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på Sakura Fortune – der er altid 40 betalingslinjer.

Du kan styre din indsats ved at ændre antallet af linjer, som forklaret ovenfor.

play Sakura Fortune online Spil Sakura Fortune ved Maria 

Betalingslinjerne kort fortalt:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 3 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • Stablede wild symboler spreder sig over flere betalingslinjer.
 • Det ekspanderende wild symbol breder sig over linjerne så der kommer flere vindende kombinationer.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 40 linjer på Sakura Fortune er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 3 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Om Sakura Fortune’s Hjul

Foretrækker du video spil der er ligetil, så er Sakura Fortune noget for dig. Her spinder de 5 hjul nemlig ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest normale på Quickspin’s spil.

Hjulene har 11 standard symboler der fremkommer tilfældigt inklusive et wild og et scatter symbol. Sakura Fortune har en specielt Princess stablet wild.

Findes der en fastsat Sakura Fortune Jackpot?

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Sakura Fortune jackpot, er der andre fordele som Emperor symbolet der udløser gevinst på 400 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 800000kr i kontanter for maks. indsats på i mønter.

Sakura Fortune’s Progressive Jackpot

Der er ingen progressiv Sakura Fortune jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette Quickspin spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Om Quickspin’s Spilleautomater

Sakura Fortune er en spillemaskine. Med detaljeret grafik og særlige animerede ikoner samt spændende lydeffekter. Quickspin står bag nogle af de flotteste spillemaskiner, herunder Sakura Fortune. På Sakura Fortune finder du en række af funktioner, der ville være umuligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Nogle vil måske mene, at dette har intet at gøre med, hvorfor du skal prøve at spille Sakura Fortune for rigtige penge.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Nej, Sakura Fortune er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Spil Sakura Fortune ved at downloade eller ej?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen Maria software og derfor kan du spille alle Quickspin’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Sakura Fortune’s 5 hjul helt gratis hos Maria. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Sakura Fortune.

Nej, det er ikke nødvendigt med Maria download for at spille Sakura Fortune. Bare spil Sakura Fortune direkte i din internet browser. Desuden kan du prøve Sakura Fortune gratis, helt uden at oprette en Maria konto. Det er klart en fordel hvis du gør det, for så modtager du kampagne og bonus tilbud fra Maria.

Info om Sakura Fortune’s Knapper

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Sakura Fortune’s knapper fungerer:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Sakura Fortune hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 800000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Sakura Fortune:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på Sakura Fortune
 • Info fane hvor du finder mere information om Sakura Fortune’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Sakura Fortune har en Turbo knap der kan få de 5 til at løbe hurtigere, enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom gratis spins. Får du klikket på Turbo ved en fejl eller bryder du dig ikke om det tempofyldte spil, kan du altid klikke på den igen for at afslutte Turbo.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Sakura Fortune’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan du spille helt uden at skulle røre en finger. Autospil funktionen får nemlig spillet til at køre af sig selv. Men bare rolig, det stopper hvis du får gevinst, så du kommer ikke til at gå glip af noget. Quickspin har været så betænksom at give Sakura Fortune en autospil knap, hvilket vi er godt tilfredse med.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Quickspin lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en Maria konto samt gøre krav på din bonus på 2000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Sakura Fortune, når du spiller for rigtige penge.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Sakura Fortune. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du manuelt indstille din indsats på Sakura Fortune.

På Sakura Fortune er betalingslinjerne faste, du er derfor tvunget til at satse på 40 linjer. Du kan i stedet, justere din indsats ved at ændre antallet af mønter til 1 mønter per linje. Så har du størst chance for at vinde Sakura Fortune’s bonus features.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 40 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 800kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Sakura Fortune, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Sakura Fortune.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Tilbagebetalingsprocenten på Sakura Fortune er klart en af de højeste – med en virkelig flot96.58%.

Særlige Funktioner på Sakura Fortune

Dette Quickspin spil har et wild og scatter symbol, som er beskrevet herunder.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Paper Fan. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Sakura Fortune belønner dig med gratis spins, og derfor er det et af vores favorit symboler.

På billedet ses scatter symbolet:

spil Sakura Fortune gratis

Wild

Wild symbolet Princess kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Queen symboler og så et Princess symbol, anse det som at du har fået 5 ens Queen symboler, og forvent 200 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Sakura Fortune

Sådan her ser Princess symbolet ud.

Ekspanderende Wild

Det er en fornøjelse at spille Sakura Fortune, specielt fordi den har et wild samt et Princess symbol. Ikke nok med at det skaber flere gevinst kombinationer, men det udløser også en flot linje multiplikator på .

Stacked Wild

Sakura Fortune har heldigvis et stablet wild symbol, der kan få din saldo til at stige markant. Med en gevinst gange din indsats, kan du glæde dig til at se Princess symbolerne stable sig.

Overlay Wild

Desværre har Sakura Fortune ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 11 symboler udbetaler, så kig på Sakura Fortune’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Emperor symboler udbetaler 400 gange din linjeindsats. Samt at Queen symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 200. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Swordsman symbolet, som kan give dig 120 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Golden Dragon og Jade Lion symboler kan du vinde 80 gange din indsats per linje. Og med 5 Golden og Silver Coin symboler belønnes du med en gevinst på 50 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 11 symboler, Bronze og Jade Coin symbolet, giver en fin gevinst på 40 gange din linjeindsats.

Sakura Fortune online gratis Spil Sakura Fortune ved Maria 

Indsats Størrelse

På Sakura Fortune er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Fastsæt indsats niveauet

Det er ikke muligt at ændre på antallet af aktive betalingslinjer på dette video spil.

Når du vælger indsats niveau betyder det at du kan bestemme hvor meget du vil satse på Sakura Fortune’s 40 betalingslinjer. Foretrækker du at satse lavt, kan du starte med 1 mønster per linje. Men er du mere modig, kan du satse op til 1. Hører du til de forsigtige, vil din samlede indsats komme op på . Det er selvfølgelig ikke værst, men hvis du sammenligner med den maksimale indsats på , er det måske værd at satse lidt mere, da du i sidste ende så kan vinde mere.

Sakura Fortune’s møntværdi

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

Sakura Fortune har desværre ikke en multiplikator funktion, til gengæld har Sakura Fortune et Mystery Nudge bonusspil som ikke bare er underholdende men også giver gode gevinster.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på Sakura Fortune?

Er der en Bonus Runde?

Spil Sakura Fortune hos Maria 

Få din Sakura Fortune gevinst fordoblet

Du har måske se en gamble funktion på nogle spil med 40 betalingslinjer. Men det finder du ikke her. Dette er et sjovt Japanese Culture spil der vil ikke friste dig til at miste det hele i ét klik.

Hvad er Sakura Fortune Free Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. Quickspin har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. Maria tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en Maria konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på Sakura Fortune. Derfor er det heldigt at Quickspin lavet en gratis spins feature på Sakura Fortune. Samtidig, kan du prøve Sakura Fortune i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

De 18 gratis spins under spillet er en fantastisk funktion. Det betyder nemlig at du kan få endnu flere gevinster på Sakura Fortune.

Endvidere, får alle nye kunder 200 spins på Jungle Spirit: Call of the Wild for at oprette en konto.

I forhold til mulige gevinster på Sakura Fortune, kan sigte efter de 18 Maria gratis spins, hvor Hvilket absolut er en god sum penge at tilføje din Maria saldo.

Grafikken på Sakura Fortune

Quickspin designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 11 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se Sakura Fortune’s regler

Vil du spille Sakura Fortune for rigtige penge?

Quickspin gav den virkelig hele armen da de designede Sakura Fortune og det kan ses – den er farverig og levende. Med 40 betalingslinjer som kan udbetale op til 800000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Således spilles Sakura Fortune spillemaskine med rigtig indsats:

Opret en Maria konto og spil Sakura Fortune online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din Maria konto:

 • Gå til Maria’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 2000kr på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Sakura Fortune med Maria’s casino penge

Udbetal din Sakura Fortune Gevinst

Pengene du vinder når du spiller Sakura Fortune for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din Maria konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Hvis du ønsker at benytte den 100% Maria bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 25, før du kan anmode om en udbetaling af din Sakura Fortune gevinst. Vi anbefaler at du altid læser Maria’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Sakura Fortune’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Spil For Sjov Funktionen

Selvfølgelig har Maria en gratis prøveversion af Sakura Fortune. Spil Sakura Fortune online på din computer eller mobil.

Vil du prøve Sakura Fortune gratis? Så benyt Maria’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Sakura Fortune kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 100kr. Spiller du for den laveste møntværdi på kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 100% Maria velkomstbonus, som ikke kræver en Maria bonuskode.

Kan man spille Sakura Fortune gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? på kr som du kan forvandle til en formue. Læs videre hvis du vil vide mere.

Info Om Sakura Fortune Gratis Bonus

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en Maria gratis bonus. Alle Maria’s bonusser kræver en indbetaling. Skulle dette i fremtiden ændre sig, vil denne Sakura Fortune anmeldelse blive opdateret med det samme. Den gode nyhed er at 100kr er alt du skal af med for at starte Sakura Fortune’s 5 hjul med en attraktiv indbetalings bonus.

Kan man spille Sakura Fortune mobil?

Nej, Maria har ikke en app hvor du kan spille Quickspin spil. I stedet kan du spille Sakura Fortune mobil ved at gå til Maria fra internet browseren på din mobile enhed, det virker på samtlige smartphones og tablets, blandt andet Blackberry, iPhone, Windows, iPad og Android. På trods af, at det ikke er Sakura Fortune app version, er kvaliteten helt i top.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed Maria app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på Maria hjemmeside.

Det er intet problem at spille Quickspin spilleautomater på en Android enhed, bare download Maria app i Google Play både til telefoner og tablets.

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en Maria eller Sakura Fortune app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Modtag en Sakura Fortune Mobil Bonus

Vil du spinde de 5 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi Maria vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra Maria side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Hvad er den største gevinst på Sakura Fortune?

Den er ikke let at få, men Sakura Fortune’s topgevinst på 400 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Emperor symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Sakura Fortune’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Kan en Sakura Fortune strategi give gevinst?

Der er med garanti ingen Sakura Fortune tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette video spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og Maria’s house edge. Sakura Fortune’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som Maria beholder.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Quickspin spil sin egen udbetalingsprocent. På Sakura Fortune er der en gennemsnitlig på 96.58%, hvilket er ganske flot.

Sakura Fortune har en udbetalingsprocent på 96.58%, så disse 40 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på Sakura Fortune kommer hyppigt, dog er beløbene ikke så store.

Kort om Quickspin:

 • Stifter: Daniel Lindberg
 • Hjemmeside: www.Quickspin.com
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Gaming Produkter & Software Løsninger, Mobil Gaming
 • Adresse: Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
 • Grundlagt: 2011
Spil Sakura Fortune ved Maria