Spil Wins of Fortune Online

Spil Wins of Fortune ved Maria 

Spil Wins of Fortune og vind hos Maria

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Maria
Velkomstbonus: 100% op til 2000kr
Wins of Fortune Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Når du beslutter dig for at starte Wins of Fortune’s 5 hjul, så kan du ligeså godt tage et smut forbi Maria’s mobil eller online casino og tjekke deres kampagner. For en indbetaling på bare 100kr via din Skrill konto, og uden en Maria bonuskode, kan få en Maria bonus på 100%. Du kan få helt op til 2000kr gratis penge som kan bruges på Wins of Fortune. Ikke nok med at du kan få en 100% bonus op til 2000kr som tak for din registrering, derudover får du 200 Maria gratis spins.

Det er altid svært at finde en Maria bonuskode. Heldigvis, er der en 100% Maria bonustil Wins of Fortune som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Attraktiv Maria Velkomstbonus

100% mere oven i det beløb du indbetaler – er det Maria tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 100kr. Det er let at indbetale til din Maria konto, en Skrill konto kan bruges. For eksempel, vil 100% i et beløb på 100kr blive tilføjet efter du indbetaler 100kr. Dobbelt så mange penge, dobbelt så meget sjov!

Get a100% up to kr2000 now Spil Wins of Fortune nu 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en 76 måder at vinde spillemaskine, så er Wins of Fortune lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 76 måder at vinde som udbetaler op til 250000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Wins of Fortune online – en af Quickspin’s sjoveste spil, med et Asian tema som ikke kun Legend fans holder af. På Wins of Fortune spillemaskine kan du vinde 250 gange din linjeindsats, få kontante gevinster på op til 250000, nyde Super Respin feature, alt sammen med en lav minimums indsats på per gevinstlinje.

Wins of Fortune Spilfunktioner

Wins of Fortune er meget mere end bare en spillemaskine som kun Legend fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Wins of Fortune til noget helt særligt.

Her finder du masser af spændende funktioner såsom samt 10 symboler og et wild symbol også kendt som joker på denne 76 måder at vinde spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 250. Udbetaling til spilleren er 96.54%.

Spil Wins of Fortune online – for eksempel hos Maria med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Baggrundshistorien

Wins of Fortune blev oprindeligt udgivet i 2017, af Quickspin som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer Quickspin regelmæssigt denne 76 måder at vinde spillemaskine, så du altid får den bedste version af Wins of Fortune.

Information om Wins of Fortune

Wins of Fortune reglerne er i listen herunder:

 • Det kræver min. 3 af samme symbol på en af de 76 måder at vinde
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre
 • Wild symbolet erstatter samtlige 10 symboler
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Minimum indsats er fastsat til
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller man Wins of Fortune

Målet er at få mindst 3 sammenhængende symboler på betalingslinje fra venstre til højre, her på Wins of Fortune. Vil du vide mere om online spillemaskiner eller kender du bare ikke Wins of Fortune, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Wins of Fortune online og vinde stort.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 100% Maria bonus, på op til 2000kr.

For langt de fleste er det sjovest at spille Wins of Fortune for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 250000kr. Prøv Wins of Fortune hos Maria, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Har du lyst vil prøvespille Wins of Fortune for sjov, er det muligt helt gratis på Maria også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med Maria download.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Wins of Fortune er det ikke nødvendigt at tænke på dette, da du altid vil satse på 76 måder at vinde. Du kan også selv slå Turbo tilstand til eller fra.

Din trin for trin guide til at spille Wins of Fortune:

 • Først skal du bestemme dig for, hvor mange spillelinjer du ønsker at satse på.

Du finder 76 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 76, hvilket vil sige at der altid er 76 aktive linjer. Dette betyder ikke at Wins of Fortune begrænser dit spil. Spil Wins of Fortune online med en god indsats på de 76 måder at vinde, og måske bliver du den heldige vinder af 250000kr.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 76 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Wins of Fortune gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 76 måder at vinde spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Når du vil spille Wins of Fortune med rigtige penge hos Maria, eller andre Maria spilleautomater, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På Wins of Fortune er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Wins of Fortune’s jackpot på 250 gange din indsats.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Quickspin har sat en fast mønt indstilling på Wins of Fortune – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Når der spilles Wins of Fortune vil det altid være med alle 76 måder at vinde. I spillet her, har Quickspin nemlig ikke gjort det muligt at indstille det til færre. Måske vil de gøre det på en ny version af Wins of Fortune.

Vil du finindstille din indsats på Wins of Fortune, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Når du vil starte spillet, klik på Spin knappen.

På denne måde vil de 5 hjul starte, mens indstillingerne på Wins of Fortune forbliver som du valgte dem. Du kan også starte Wins of Fortune ved at bruge autospil. Således behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan læne dig tilbage nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 1000 gange i træk.

Du skal ikke bekymre dig om at Wins of Fortune autospil ‘sluger’ hele din saldo. Quickspin har nemlig lavet en smart funktion – bare gå til menuen på Wins of Fortune og sæt en beløbsgrænse. Så vil autospil stoppe når du er nået dette beløb.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Wins of Fortune spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

Wins of Fortune har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Quickspin få rettet, så man virkelig kan nyde Wins of Fortune spillet.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Wins of Fortune uden at forstyrre nogen.

Når det kommer til lydindstillingerne, kan du kun skrue helt op eller sætte den på lydløs. På Wins of Fortune er der nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Wins of Fortune’s Symboler

Wins of Fortune spilleautomat har 10 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Monkey King og Monk
 • Pig og Friar Sand
 • Pink og Blue Gem
 • Green, Turquoise og White Gem

Du finder yderligere disse symboler:

 • Wins of Fortune wild symbol

Monkey King og Monk er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Monkey King og Monk 5 gange på alle de 76 måder at vinde vil du få udbetalt 250 gange din indsats. Med en indsats på på alle 76 måder at vinde, vil 5 Monkey King og Monk symboler udbetale 250 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af Wins of Fortune’s højst betalende symbol:

Det næstbedste symbol at få er Pig og Friar Sand. Satser du kr per linje, kan du få udbetalt op til 150 gange din indsats, men hvis du vælger at satse kr per linje og får 5 af disse, kan du vinde kr. Efter Pig og Friar Sand kommer det gavmilde Pink og Blue Gem symbol, som giver dig 125 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på kr hvis du satser maks. og 5 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du 5 af det lavest betalende symbol: Green, Turquoise og White Gem, vil du blive beløbbet med 100 gange din indsats.

Wins of Fortune’s Linjer

Wins of Fortune er en spillemaskine hvorpå der er 76 måder at vinde.

Her finder du ikke traditionelle betalingslinjer, men i stedet får du 76 måder at vinde. Det betyder at alle kombinationer med mindst 3 ens symboler på række, udbetaler gevinst uanset hvor på de 5 hjul de lander. På Wins of Fortune opfører de 10 symboler sig næsten som scatter symboler.

På dette 76 måder at vinde spil behøver du ikke at slå betalingslinjer til og fra. De 76 måder at vinde på Wins of Fortune er altid aktive.

play Wins of Fortune online Spil Wins of Fortune ved Maria 

Det bør du vide om Wins of Fortune’s betalingslinjer:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have 3 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Wins of Fortune er de 76 måder at vinde faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 3 matchende symboler altid give gevinst.

Hvor mange hjul har spillet?

På Wins of Fortune kører de 5 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på Quickspin’s spil. Det gør dog ikke denne ways to win kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

Du kan vinde med 10 symboler på Wins of Fortune inklusive et wild symbol.

Findes der en fastsat Wins of Fortune Jackpot?

Det er ikke unormalt, at 76 måder at vinde spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Wins of Fortune jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Monkey King og Monk symbolet der giver dig en gevinst på 250 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 250000kr for maks. indsats på mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Wins of Fortune jackpot. Det kan dog være at, dette Quickspin spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Er det en Klassisk eller 3D Spillemaskine?

Wins of Fortune er en spillemaskine – men ikke en helt almindelig en. Wins of Fortune har nemlig ikke traditionelle betalingslinjer, men i stedet 76 måder at vinde. I forrige afsnit kan læse mere om hvordan 76 måder at vinde betalingslinjer fungere.

Er dette Quickspin spil en 3D Spillemaskine?

Dette Quickspin spil er ikke en 3D spillemaskine. Men en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med bedre grafik. Så selvom de kan være utrolig flotte, betyder det ikke at de har flere funktioner. Den helt store forskel vil du til gengæld kunne se på spillemaskiner og klassiske spilleautomater – her det ikke kun grafikken men også selve spillet der er anderledes.

Er Maria download nødvendigt?

Leder du efter et casino hvor det ikke er nødvendigt med Wins of Fortune download eller Maria software? Så prøv Maria, her kan du nemlig spille direkte på sitet. Hvis du har lyst til at prøve andre Quickspin spil, kan du hos Maria prøve dem i en gratis version. Her kan du for eksempel prøve Wins of Fortune gratis eller satse rigtige penge på Wins of Fortune.

Hos Maria får du hurtigt og nemt adgang til spillene, det er nemlig ikke nødvendigt med Maria download. Så bare spil Wins of Fortune direkte i din internet browser. Besøg Maria for at teste Wins of Fortune på forhånd, uden at oprette en konto. Men der er selvfølgelig fordele ved også at oprette en konto, så går du ikke glip af Maria’s attraktive kampagner.

Hvad Bruges Wins of Fortune’s Knapper Til?

Her er et par tips til hvordan du bruger Wins of Fortune’s knapper:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige 76 måder at vinde spil er start knappen. På Wins of Fortune hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 250000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Wins of Fortune:

 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Wins of Fortune
 • Wins of Fortune’s Info der fortæller mere om Wins of Fortune’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere så kan du bruge Turbo knappen.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Wins of Fortune, så kan du bruge Info knappen. Her har Quickspin inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Wins of Fortune benytte dig af autospil funktionen.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Quickspin lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Wins of Fortune giver også mulighed for meget præcise indstillinger i forhold til at afbryde autospil.

Man kan vælge at sætte en beløbsgrænse for autospil, så kun dette beløb vil blive brugt.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Wins of Fortune for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 2000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Wins of Fortune.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Wins of Fortune ved hjælp af indstillingerne på Wins of Fortune.

På Wins of Fortune er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 76 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 76 måder at vinde garanterer det dig, at du kan udløse alle Wins of Fortune’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 2kr, tillader Quickspin dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

For at spille med maksimal indsats på Wins of Fortune, er du nødsaget til selv at indstille møntværdien. Den maksimale indsats på Wins of Fortune er 1 mønter på hver af de 76 måder at vinde spillelinjer, hvilket svarer til 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten Wins of Fortune’s udbetalingsprocent registreret over tid. 5-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100kr, vil din gennemsnitlige gevinst være 96kr. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

Wins of Fortune’s tilbagebetalingsprocent ligger helt klart i toppen med de bedst betalende spil – med en attraktiv 96.54%.

Særlige Funktioner på Wins of Fortune

Scatter

Du blive måske skuffet når du hører, at Quickspin ikke har inkluderet et Scatter symbol på Wins of Fortune.

Wild

Wild symbolet erstatter Wins of Fortune’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Pig og Friar Sand symboler. Så kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 150 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Wins of Fortune

Her kan du se wild symbolet.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Wins of Fortune. Heldigvis har Quickspin givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Wins of Fortune, kan du stadig få gode gevinster helt op til 250 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Wins of Fortune er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Quickspin vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 10 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Wins of Fortune og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Monkey King og Monk symboler, det udbetaler hele 250 gange linjeindsatsen. Pig og Friar Sand er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 150, hvilket stadig er flot. Pink og Blue Gem er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 125 gange din indsats. Green, Turquoise og White Gem symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 100 gange din indsats per linje.

Wins of Fortune online gratis Spil Wins of Fortune ved Maria 

Indsats Størrelse

Hvis Wins of Fortune har fanget din interesse, måske på grund af dens ret hyppige gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Indsats niveau indstillingen

Det er ikke muligt at ændre på antallet af aktive betalingslinjer på dette 76 måder at vinde spil.

En hurtig måde at indstille din indsats på Wins of Fortune er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 76 måder at vinde.

Er møntværdien fastsat?

Wins of Fortune giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til kr, eller du kan vælge at satse maks. på kr.

Findes der en multiplikator funktion?

Mens mange Quickspin spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Wins of Fortune’s 250 gange linjegevinst, der er noget anderledes på Wins of Fortune – et unikt bonusspil som hedder: Super Respin.

Bonus Features på Wins of Fortune

Hvilke bonus features har Quickspin inkluderet?

Har Wins of Fortune en Bonus Runde?

Spil Wins of Fortune nu 

Få dobbelt gevinst udbetalt

Med 76 måder at vinde som kan udbetale gevinster, kan Wins of Fortune bestemt være indbringende, bortset fra at Quickspin ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Wins of Fortune ikke er for dem der tør satse alt.

Hvad er Wins of Fortune Gratis Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom Maria kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 200 gratis spins du får af Maria når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Wins of Fortune. Men til gengæld, har Quickspin lavet en gratis spins funktion på Wins of Fortune. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Wins of Fortune i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Wins of Fortune har ingen free spins inkluderet. Men til gengæld kan du nyde godt af 200 Maria free spins til Jungle Spirit: Call of the Wild. I første omgang, skal du dog tilmelde dig og indbetale til din spilkonto.

Wins of Fortune’s Grafik

Du vil opdage, at Wins of Fortune vil belønne dig med gevinster regelmæssigt. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se Wins of Fortune’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Wins of Fortune’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Wins of Fortune’s spilleregler

På en 76 måder at vinde spilleautomat, er lyden vigtige. Quickspin har sørget for at den passer fint til Wins of Fortune’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Wins of Fortune for Rigtige Penge

Maria spillere der går op i at grafikken er god, vil være tilfredse med Wins of Fortune. Det modige design, sammen medregelmæssige gevinster og masser af bonusspil, gør virkelig Wins of Fortune anderledes end andre spil med 76 måder at vinde.

Spil Wins of Fortune online for rigtige penge:

Opret en Maria konto og spil Wins of Fortune online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end 5 minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til Maria’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 2000kr på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Wins of Fortune med Maria’s casino penge

Udbetal din Maria Gevinst

Lykkes det dig at vinde på Wins of Fortune, blive beløbet automatisk overført til din Maria spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Du kan godt udbetale din Wins of Fortune gevinst med en 100% Maria velkomstbonus, det kræver bare at du først opfylder et gennemspilningskrav på 25. Læs alt om gennemspilningskravet under Maria Bonus Betingelser & Vilkår, det nytter ikke noget at kigge i Wins of Fortune’s Info afsnit.

Spil For Sjov Funktionen

En af grundene til vi elsker Maria er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Wins of Fortune online på din computer eller på din mobil.

Bliv introduceret til denne Quickspin spillemaskine, ved hjælp af spil for sjov funktionen hos Maria eller du kan skifte til rigtige penge. Det kræver desuden at du indbetaler minimum 100kr, og vælger at du vælger din linjeindsats – minimum kr per linje. Og glem ikke, at du kan nyde en Maria velkomstbonus på 100% oven i dit eget indskud – uden brug af Maria bonuskode.

Er det muligt at udbetale gevinster når man spiller Wins of Fortune for sjov?

Kan man spille Wins of Fortune gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? på kr som du kan forvandle til en formue. Læs videre hvis du vil vide mere.

Info Om Wins of Fortune Gratis Bonus

Lige nu kan du ikke få en Maria No Deposit Bonus. Det eneste bonus tilbud Maria har kræver et indskud. Men i det mindste har Maria et minimum indskud på bare 100kr, mere kræver det ikke at få de 5 på Wins of Fortune til at spinde.

Er Wins of Fortune tilgængelig på Maria mobil?

Nej, Maria har ikke en app hvor du kan spille Quickspin spil. I stedet kan du spille Wins of Fortune mobil ved at gå til Maria fra internet browseren på din mobile enhed, det virker på samtlige smartphones og tablets, blandt andet Blackberry, iPhone, Windows, iPad og Android. På trods af, at det ikke er Wins of Fortune app version, er kvaliteten helt i top.

Vil du have Maria med dig på farten, og har du en iPhone eller iPad? Så kan du spille direkte i Maria’s app der understøtter iOS. Download den i iTunes eller på Maria’s hjemmeside, du er kun et par klik fra en verden af underholdning.

Du finder mange Quickspin spilleautomater hvis du downloader Maria’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Wins of Fortune eller Maria app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Wins of Fortune Mobil Bonus

Der må være en grund til at Maria ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille Wins of Fortune for egne penge. Og måske vil Maria introducere en mobil bonus en dag.

Største Gevinst Wins of Fortune Kan Udbetale

Vil du gerne vide mere om Wins of Fortune’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Monkey King og Monk som udbetaler den højeste gevinst på 250 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Wins of Fortune gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Hvordan kan Wins of Fortune tips forbedre gevinstchancen?

Dine gevinstchancer på Wins of Fortune afhænger af spillets udbetalingsprocent og Maria’s house edge, selv den bedste Wins of Fortune strategi kan ikke ændre dette. Wins of Fortune’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del Maria beholder.

Quickspin var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.54%. Derfor er dine gevinstchancer på Wins of Fortune statistisk set gode.

Når det kommer til Wins of Fortune’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 96.54%, er dine gevinstchancer på de 76 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig Maria’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Wins of Fortune spins.

Info om Quickspin:

 • Website: www.Quickspin.com
 • Speciale: Online Gaming, Gaming Produkter & Software Løsninger, Mobil Gaming
 • Etableret: 2011
 • Grundlægger: Daniel Lindberg
 • Hovedkontor: Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
Spil Wins of Fortune hos Maria